Skocz do zawartości

Agnieszka walczy o stypendium sportowe

Tomek B.

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy,
Publikuję na tym forum jeszcze rzadziej niż bywam na rybach, choć chętnie bym to (w obu przypadkach zmienił). Ale nadal mam tu wielu starych znajomych z Rybiego Oka  i WCWI i nowych stąd. Chciałbym poprosić o drobna przysługę tych z Was, którzy dysponują Facebookiem (innej opcji niestety brak).
Agnieszka, moja córka, walczy o stypendium sportowe w akcji "W swoim żywiole". Jest do zdobycia 10 stypendiów po 10 000 zl. Aga chce je przeznaczyć na trening sportowy i kolejne złote medale 1f4f7.png.
Wygrywają zgłoszenia z największą ilością głosów. Dlatego nieśmiało proszę o wejście na stronę:

i zagłosowanie.
Znajomych i rodzinę też możecie poprosić. Wiem, namolny jestem, ale skoro to tak zostało pomyślane...
Tak o sobie pisze (tekst na stronie konkursu - szczegóły):
"Nazywam się Agnieszka Bauer. Urodziłam się z Zespołem Downa, a więc z dodatkowym chromosomem, który „utrudnia życie”. Sport na początku też nie był łatwy. Treningi nie są lekkie, ale ćwiczę codziennie. Od dwóch lat trenuję klubie ParaSportowi skok w dal i biegi. Wywalczyłam złoty medal w skoku w dal w Mistrzostwach Polski w LA „Sprawni Razem” 2020. Ale moja pasja to narciarstwo alpejskie, choć jeszcze nie na medal w Mistrzostwach Polski (4-5 miejsce). Uwielbiam szusować po śniegu, daje mi to radość i niezależność. Chciałabym być tak szybka jak alpejki, które oglądam w TV. W Warszawie ciężko jest trenować narciarstwo zjazdowe, chciałabym mieć możliwość częstych wyjazdów do Zakopanego i trenować tam na stokach i śniegu. Sport to mój sposób na życie z niepełnosprawnością intelektualną."

BTW, na ryby też ze mną chadza i bardzo to lubi :-)

post-49352-0-47234700-1605045983_thumb.jpg

• Like 9