Skocz do zawartości

Badanie "rynku" - czy chcecie kupić takie coś ?

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, przyszedł mi do głowy taki pomysł żeby zrobić jakiś fajny nowy jerkbaitowy gadżet.  

Padło na szwajcarski scyzoryk marki Victorinox. Nawiązałem kontakt z firmą - jak zamówimy minimum 100 sztuk to zrobią dla nas w fabryce w Szwajcarii nożyk jak poniżej.  Z ceną końcową powinniśmy się zmieścić poniżej 100 zł brutto. Piszę bo chciałbym zbadać zainteresowanie tematem czy w ogóle chcielibyście coś takiego kupić , czy jest sens się w to bawić (żebym nie został potem z tymi nożykami jak Himmilsbach z angielskim ;) ) Jak będzie zainteresowanie to może zrobię jakieś zapisy na forum - Victorinox twierdzi, że czas realizacji zamówienia to ok 6 tygodni.

post-45567-0-65671800-1605047109_thumb.jpg

https://www.victorinox.com/pl/pl/Produkty/Szwajcarskie-no%C5%BCe-oficerskie/Scyzoryki-%C5%9Bredniej-wielko%C5%9Bci/Spartan/p/1.3603.7

Zatem: jeśli kogoś temat interesuje, proszę się wpisywać: nick z forum i ile sztuk

• Like 4

Bardzo fajna sprawa, idealna na prezent jak i dla siebie. Jak będą to oczywiście wezmę na prezent i dla siebie...

Ostatnio dostałem na imieniny taki brylok leathermana fajnie pasuje do kluczy...

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

58100d00d830eacff1f60bcca597633d.jpg

Edytowane przez mathew.stepnicki
  • Like 1

Paweł ja też poproszę scyzoryk.

A może w dobie pandemii reaktywować Buff , myślę że nie było by problemu ze sprzedażą .

Jakiś czas temu widziałem sprzedającego co żądał sobie jak za salmo kolekcjonerski  :D  i sprzedał .

Sam bym z 4-5 sztuk poprosił .  

• Like 5

Paweł ja też poproszę scyzoryk.

A może w dobie pandemii reaktywować Buff , myślę że nie było by problemu ze sprzedażą .

Jakiś czas temu widziałem sprzedającego co żądał sobie jak za salmo kolekcjonerski  :D  i sprzedał .

Sam bym z 4-5 sztuk poprosił .  

Tak, Buff jest kapitalny.

Rowniez mam nadzieje, ze bedzie wznowiony

• Like 3

Jak nie jak TAK! Dołączy do jerka forumowego. Póki co 1szt z nr 1  ;)  :D

Wyprzedziłeś mnie ;) , został mi do wzięcia nr 2., bo przecież nikt go nie rezerwował :D !

Co prawda następnego scyzoryka nie potrzebuję, ale skoro już się wpisałem, to poproszę 1 szt.. Jak nie będzie z nr 2. to może być jakikolwiek :) . Nie mam żadnego gadżetu z jerkbait.pl to może być pierwszy bo aż wstyd, kilka lat na forum i żadnego utożsamiania :) .

• Like 1