Friko Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Hej, przyszedł mi do głowy taki pomysł żeby zrobić jakiś fajny nowy jerkbaitowy gadżet. Padło na szwajcarski scyzoryk marki Victorinox. Nawiązałem kontakt z firmą - jak zamówimy minimum 100 sztuk to zrobią dla nas w fabryce w Szwajcarii nożyk jak poniżej. Z ceną końcową powinniśmy się zmieścić poniżej 100 zł brutto. Piszę bo chciałbym zbadać zainteresowanie tematem czy w ogóle chcielibyście coś takiego kupić , czy jest sens się w to bawić (żebym nie został potem z tymi nożykami jak Himmilsbach z angielskim ) Jak będzie zainteresowanie to może zrobię jakieś zapisy na forum - Victorinox twierdzi, że czas realizacji zamówienia to ok 6 tygodni. https://www.victorinox.com/pl/pl/Produkty/Szwajcarskie-no%C5%BCe-oficerskie/Scyzoryki-%C5%9Bredniej-wielko%C5%9Bci/Spartan/p/1.3603.7 Zatem: jeśli kogoś temat interesuje, proszę się wpisywać: nick z forum i ile sztuk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Paweł, czasem nie idź tą drogą, Janek ostatecznie nie podjął wyzwania Pomysł b.fajny, scyzor kozacki Jakby co to na 100% biorę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Jak nie jak TAK! Dołączy do jerka forumowego. Póki co 1szt z nr 1 Edytowane 10 Listopada 2020 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 ... to kolejny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Bardzo fajna sprawa, idealna na prezent jak i dla siebie. Jak będą to oczywiście wezmę na prezent i dla siebie... Ostatnio dostałem na imieniny taki brylok leathermana fajnie pasuje do kluczy... Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Edytowane 11 Listopada 2020 przez mathew.stepnicki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 I ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nie mam nic z logo jerkbait więc wypadałoby to zmienić Jeden dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Ja również chętny na 1 sztukę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Poproszę jedną szt.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Z chęcią wezmę jedną sztukę. Do filetowania niewymiarowych okoni jak znalazł ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 TakKilka sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Paweł ja też poproszę scyzoryk.A może w dobie pandemii reaktywować Buff , myślę że nie było by problemu ze sprzedażą .Jakiś czas temu widziałem sprzedającego co żądał sobie jak za salmo kolekcjonerski i sprzedał .Sam bym z 4-5 sztuk poprosił . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Chętny na scyzoryk! Buff to super sprawa. Też bym był chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Paweł ja też poproszę scyzoryk.A może w dobie pandemii reaktywować Buff , myślę że nie było by problemu ze sprzedażą .Jakiś czas temu widziałem sprzedającego co żądał sobie jak za salmo kolekcjonerski i sprzedał .Sam bym z 4-5 sztuk poprosił . Tak, Buff jest kapitalny.Rowniez mam nadzieje, ze bedzie wznowiony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Zapisuję się na 1szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Jak nie jak TAK! Dołączy do jerka forumowego. Póki co 1szt z nr 1 Wyprzedziłeś mnie , został mi do wzięcia nr 2., bo przecież nikt go nie rezerwował !Co prawda następnego scyzoryka nie potrzebuję, ale skoro już się wpisałem, to poproszę 1 szt.. Jak nie będzie z nr 2. to może być jakikolwiek . Nie mam żadnego gadżetu z jerkbait.pl to może być pierwszy bo aż wstyd, kilka lat na forum i żadnego utożsamiania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Też bym kupił taki scyzoryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Ja równiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolec Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Sztuk raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Scyzoryk Tak. Buty Tak. Po 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Scyzoryk i buff znajdzie miejsce u mnie napewno Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Scyzoryk x1 i buff x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Scyzoryk x 3 , gdyby plan wypalił ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Scyzoryk 1szt i buff 1szt.Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi