popper Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Buff -2szt. o ile będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Za fajnym gadżetenm jestem jak najbardziej mam jednak swoje zdanie na temat takich działań które przedstawie poniżej: A nie moglibysmy wesprzec polski kapitał (w dobie kryzysu) a nie szwajcarski ? Polskich wytwórców (i wytwórczyń ) nozy jest wielu, ich produkty sa unikatowe i nie odstaja od szwajcarskiej zabawki victorinoź jesli chdozi o walory uzytkowe na FB wielu rekodzielników się ogłasza: przy ilości 100 zrobia porządny nóż z twardej stali i nie składany tylko cały z ładną rekojeścia i podpisem jerkbait na klindze czy tez uchwycie przemyslcie Noż kolejny na pewno kazdemu się przydaale takich scyzoryków victorinox połamałem juz kilka (upadek tym plastikiem na skałe, czy przydeptanie na łodce czy po prostu wysunie się z kieszenia więc jak kupie bedzie mi szkoda żeby nie zgubic lub nie połamać a żeby lezał na półce to juz mi jakies gadzety (scyzoryki i multitoole) z mojej firmy leżą i szkoda mi je brac nad wode bo sie połamią albo wypadna z kieszeni Edytowane 11 Listopada 2020 przez selk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aslpg Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Scyzoryk x 2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Za fajnym gadżetenm jestem jak najbardziej mam jednak swoje zdanie na temat takich działań które przedstawie poniżej: A nie moglibysmy wesprzec polski kapitał (w dobie kryzysu) a nie szwajcarski ? Polskich wytwórców (i wytwórczyń ) nozy jest wielu, ich produkty sa unikatowe i nie odstaja od szwajcarskiej zabawki victorinoź jesli chdozi o walory uzytkowe na FB wielu rekodzielników się ogłasza: przy ilości 100 zrobia porządny nóż z twardej stali i nie składany tylko cały z ładną rekojeścia i podpisem jerkbait na klindze czy tez uchwycie przemyslcie Ja się pod tym podpisuję obiema rękami.Mam nadzieję, że kolega moderator @friko rozważy tą opcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Opcja z nożami rękodzielniczymi brzmi super. Chętnie bym jeden przygarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Koledzy prosze nie róbcie offtopic. To jest temat o konkretnym projekcie scyzoryka ktory ma zbadać ilość chętnych. Projekt noża rzemieślniczego również powstaje ale cena takich produktów jest kilkukrotnie wyzsza więc raczej myślimy o nim jako o nagrodzie np. w jakimś konkursie niż jako o gadżecie który każdy może kupić. Reszta informacji w tej sprawie jak ktoś jest zainteresowany zapraszam na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) Koledzy prosze nie róbcie offtopic. To jest temat o konkretnym projekcie scyzoryka ktory ma zbadać ilość chętnych. Projekt noża rzemieślniczego również powstaje ale cena takich produktów jest kilkukrotnie wyzsza więc raczej myślimy o nim jako o nagrodzie np. w jakimś konkursie niż jako o gadżecie który każdy może kupić. Reszta informacji w tej sprawie jak ktoś jest zainteresowany zapraszam na priv.To nie do konca prawda. Troche badalem temat i jak zamówimy 100 szt i nie bedzie to jakas magiczna stal ze spadnietego meteorytu tylko np stal z resora czy z piły to przy produkcji masowej cena wykonania 100-120 zl powinna dac sie zachowac. Ale masz racje to temat o szwajcarskim scyzoryku. Po prostu wole kupic nasze. Btw. Najposciej i bez duzego nakladu pracy zainteresuj sie noze Varms to bardziej masowka niz rekodzielo ale polskie przynajmniej czesciowo Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Listopada 2020 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Chętnie zakupię jeśli dojdzie do skutku, Buff-a również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 1 szt scyzoryk i BUFF 1szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszP Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Scyzoryk 1szt i buff 1szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Scyzoryk x1, buff x1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Buff to też off, ale co tam, przygarnął bym ze dwa plus kosę raz. A tak swoją drogą, to scyzoryki w razie w, da się przepić, np., a angielskiego raczej nie , jesteś w daleko lepszej sytuacji jak Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Chętny na Victorinoxa, na Buffa też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 scyzoryk +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 scyzor x 2buff x 2kosa x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Ok, dziękuję za głosy - jak dobrze policzyłem zadeklarowało się coś ok 38 osób ... muszę to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodzynek Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 To jeszcze się dopiszę na scyzoryk i buff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Ja na scyzoryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Ja też na scyzoryk .Byłby czwarty victorinox . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Nie zapomnij o nożyku dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Również bym sie pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Scyzoryk dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Dla mnie też scyzoryk poproszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Ja oczywiście też taki scyzyk chcę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 buffa wezme z checia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi