Skocz do zawartości

Badanie "rynku" - czy chcecie kupić takie coś ?

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Za fajnym gadżetenm jestem jak najbardziej mam jednak swoje zdanie na temat takich działań które przedstawie poniżej:

A nie moglibysmy wesprzec polski kapitał (w dobie kryzysu) a nie szwajcarski ?

Polskich wytwórców (i wytwórczyń ) nozy jest wielu, ich produkty sa unikatowe i nie odstaja od szwajcarskiej zabawki victorinoź jesli chdozi o walory uzytkowe 

na FB wielu rekodzielników się ogłasza: przy ilości 100 zrobia porządny nóż z twardej stali i nie składany tylko cały z ładną rekojeścia i  podpisem jerkbait na klindze czy tez uchwycie

przemyslcie

Noż kolejny na pewno  kazdemu się przyda

ale

takich scyzoryków victorinox połamałem juz kilka (upadek tym plastikiem na skałe,  czy przydeptanie na łodce czy po prostu wysunie się z kieszenia

więc jak kupie bedzie mi szkoda żeby nie zgubic lub nie połamać a żeby lezał na półce to juz mi jakies gadzety (scyzoryki i multitoole) z mojej firmy leżą i szkoda mi je brac nad wode bo sie połamią albo wypadna z kieszeni

Edytowane przez selk
  • Like 10

Za fajnym gadżetenm jestem jak najbardziej mam jednak swoje zdanie na temat takich działań które przedstawie poniżej:

A nie moglibysmy wesprzec polski kapitał (w dobie kryzysu) a nie szwajcarski ?

Polskich wytwórców (i wytwórczyń ) nozy jest wielu, ich produkty sa unikatowe i nie odstaja od szwajcarskiej zabawki victorinoź jesli chdozi o walory uzytkowe

na FB wielu rekodzielników się ogłasza: przy ilości 100 zrobia porządny nóż z twardej stali i nie składany tylko cały z ładną rekojeścia i podpisem jerkbait na klindze czy tez uchwycie

przemyslcie

Ja się pod tym podpisuję obiema rękami.

Mam nadzieję, że kolega moderator @friko rozważy tą opcję...

Koledzy prosze nie róbcie offtopic. To jest temat o konkretnym projekcie scyzoryka ktory ma zbadać ilość chętnych.

Projekt noża rzemieślniczego również powstaje ale cena takich produktów jest

kilkukrotnie wyzsza więc raczej myślimy o nim jako o nagrodzie np. w jakimś konkursie niż jako o gadżecie który każdy może kupić. Reszta informacji w tej sprawie jak ktoś jest zainteresowany zapraszam na priv.

• Like 1

Koledzy prosze nie róbcie offtopic. To jest temat o konkretnym projekcie scyzoryka ktory ma zbadać ilość chętnych.

Projekt noża rzemieślniczego również powstaje ale cena takich produktów jest

kilkukrotnie wyzsza więc raczej myślimy o nim jako o nagrodzie np. w jakimś konkursie niż jako o gadżecie który każdy może kupić. Reszta informacji w tej sprawie jak ktoś jest zainteresowany zapraszam na priv.

To nie do konca prawda. Troche badalem temat i jak zamówimy 100 szt i nie bedzie to jakas magiczna stal ze spadnietego meteorytu tylko np stal z resora czy z piły to przy produkcji masowej cena wykonania 100-120 zl powinna dac sie zachowac. Ale masz racje to temat o szwajcarskim scyzoryku. Po prostu wole kupic nasze. Btw. Najposciej i bez duzego nakladu pracy zainteresuj sie noze Varms to bardziej masowka niz rekodzielo ale polskie przynajmniej czesciowo

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez selk
  • Like 1