Fatso Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Na scyzoryk i ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Piszę się na taki scyzoryk [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Listopada 2020 przez Norbert 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 I ja także przytulę nożyk , bo mój stary już zardzewiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Buff + scyzoryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Mój jerkbaitowy buff już się trochę zmechacił więc wziąłbym buff+scyzoryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 2 buffy poproszę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Wziął bym buff i scyzowyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 A ja scyzoryk też chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 1x buff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekl Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Byłbym chętny na scyzor i buff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Coś będzie się działo w temacie dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jeden bym zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Coś będzie się działo w temacie dalej ? Jeszcze nie wiem, mam też trochę innych pomysłów które chodzą mi po głowie - muszę się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) ... Pawle, jest zainteresowanie, społeczność ma zapotrzebowanie .Jest znaczna grupa zdecydowanych, na dwa gadżety, stado ,,owiec" też będzie w ,,pędzie". Oczekuję konkretnych decyzji .. i pozdrawiam Edytowane 11 Grudnia 2020 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Na razie priorytet dostały: 1. naszywki2. kominy3. czapki z daszkiem inne rzeczy musza poczekać na zwolnienie mocy przerobowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 A kiedy mozna spodziewac? Jak i gdzie bedzie to komunikowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Prawdopodobnie na główniej stronie forum zrobimy baner z linkiem do sklepu. Na ten moment kominy już są, naszywki właśnie zostały wysłane, czapki są w trakcie dogadywania szczegółów produkcyjnych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Fajnie, ale i tak szkoda tych scyzoryków. W następnej edycji liczę na wersję z nożyczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Prawdopodobnie na główniej stronie forum zrobimy baner z linkiem do sklepu. Na ten moment kominy już są, naszywki właśnie zostały wysłane, czapki są w trakcie dogadywania szczegółów produkcyjnychWysyłka za granice? Konkretnie Niderlandy czy kombinacje typu „ ... wyślę Ci $$$ kolego plus koszty przepakowania i dalszej wysyłki do mnie?”... Tak mam z gumami jednej znanej marki[emoji17]Wziąłbym z każdego 2szt minimum. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 13 Grudnia 2020 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 myślę że nie będzie problemu z wysyłką zagranicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi