brig Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Proszę piszcie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Na rufie jest miejsce na silnik.Będzie elektryczny montowany w 2025. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Tak to wyglądało na początku, nie dało się na tym popływać a co dopiero ryby łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi81 Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Pokażę wam SUP,a którego zrobiłem i zwodowałem w 2023 roku.Trochę przesadziłem z wagą (około 50 kg.) bo miała być wożonana samochodzie więc stała cały sezon na wodzie.Taki wielki grat i aż 50kg?! Do tego będzie pływać z elektrykiem... Toż to totalny przerost formy nad treścią. Już o niebo lepiej kupić pontonik z 2,6-2,8m z podłogą typu książka. Dużo lżejszy, stabilniejszy i można to przewozić zarówno na dachu jak i złożony w bagażniku. Jedyne za co szczerze pogratuluję to samodzielne wykonanie i chęć tworzenia czegoś. Tylko właśnie, czegoś niepraktycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Taki wielki grat i aż 50kg?! Do tego będzie pływać z elektrykiem... Toż to totalny przerost formy nad treścią. .... Dużo lżejszy, stabilniejszy i można to przewozić .. na dachu ....Jedyne za co szczerze pogratuluję to samodzielne wykonanie i chęć tworzenia czegoś. Tylko właśnie, czegoś niepraktycznego. Można, można przewozić go na bagażniku tylko ciężko to samemu włożyć na samochód.Przy okazji powiem Ci że jest coś takiego jak przyczepka na której da się to wozić, na bagażnik mam małą łódkę. Ciężki bo deska windsurfingowa była ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 (edytowane) Tak to wyglądało na początku, nie dało się na tym popływać a co dopiero ryby łowić. Po poszerzeniu do 1m. i skraceni do 3,30m, wyglądała tak. Edytowane 25 Grudnia 2024 przez Fishnen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Deska SUP w tej wersji miała jedną bardzo poważną wadę, wszystko co położyłem na pokładzie, szybciutko mogło wylądować w wodzie.Plastikowa skrzynka na dziobi służyla do trzymania rupci, był też na niej montowany numer boczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Na desce pływałem pare lat następnie z deski SUP zrobiłem Skiffa SUP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brig
Proszę piszcie :-)
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi