fish28 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Wiesz,rozbierania kołowrotka się nie boje Swoje kręcioły sam serwisuje.Chciałem poprostu żeby ktoś mi go poskładał do kupy i żeby już był gotowy do działania jak wróce do kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Potrzebna jeszcze ta część,czy Kolega kupił juz ?Bo mam akuratnie i od Twin Powera i Sustiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Nie jeszcze nie kupiłem, pogadamy na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Przesyłam zdjęcia nowej części zestaw nie dotyczy metalowego trzpienia,jest to część z Twin Powera 2500 Fa,będzie pasować,cene podałem tak więc ewentualnie niech inni coś zaproponują może też coś mają taniej na zbyciu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzięki za fotke To ja chyba to wezmę,reszta na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi