Kajtelek2 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Posiadam ponton Kolibri 280 pływajac na wiosłach,chcę łapać na trola woblerami jaki uchwyt jest pewny,dobry,co polecacie :)jakiś link,foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 http://down-east.com/website_003.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nasa Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Chcesz kleić do pływaków czy mocować np. do ławki lub pawęży? Jeżeli mocować to masz bardzo duży wybór bo właściwie każdy możesz zamocować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajtelek2 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Raczej do deski na ktorej siedzę i wystaje po obu stronach lekko za burty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 pływajac na wiosłach,chcę łapać na trolaZ tego co mi wiadomo,na wodach- Okręgu Tarnobrzeskiego-jest zakaz trolingowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajtelek2 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgadza sie jest zakaz,ale na innych wodach w PL można trolować,więc warto tankować auto i w drogę .Szkoda marnować czas na bezrybna wodę i głupie zakazy.Lepiej pojechać dalej na parę dni.W PL jest zastraszanie ludzi,zakazy i wmawianie ze kasa idzie na zarybianie.Jesteśmy w Euro i trolować będę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajtelek2
Posiadam ponton Kolibri 280 pływajac na wiosłach,chcę łapać na trola woblerami jaki uchwyt jest pewny,dobry,co polecacie :)jakiś link,foto?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi