Skocz do zawartości

PS5

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś kupuje wkrótce PS5? Ma być od 19 listopada.

Szukam kogoś z Warszawy po to bo z tego co wyczytałem wystarczy zalogować się na chwile na swoje konto na nowej konsoli i przez to mieć sporo gratisów na mojej PS4.

Darmowe gry:

• Bloodborne
  • Days Gone
  • Detroit: Become Human
  • God of War
  • Infamous Second Son
  • Ratchet and Clank 
  • The Last Guardian
  • The Last of Us Remastered
  • Until Dawn
  • Uncharted 4: Kres Złodzieja
  • Batman: Arkham Knight
  • Battlefield 1
  • Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition
  • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  • Fallout 4
  • Final Fantasy XV Royal Edition
  • Monster Hunter: World
  • Mortal Kombat X
  • Persona 5
  • Resident Evil 7 biohazard

Ja się wstrzymam do momentu aż wymyślą telewizory dzięki którym w pełni będzie można korzystać z dobrodziejstw PS5 i nie będą kosztowały tyle co samochód średniej klasy. Wtedy łyknę zestaw.

Edytowane przez Pumba
  • Like 1

Liczę na zakup w black friday.... Może coś się trafi w dobrej cenie

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Wątpię żebys trafił w niżej cenie zwłaszcza, że to nowość.

Generalnie to fajne gry dają. Crasha kupiłem w zeszłym tygodniu za 120 plnow...

Ja się przymierzam w okolicy stycznia - lutego. w Cyberpunka i Valhallę planuje już grać na PS5. 

Póki co Last of Us II czeka cierpliwie w pudełku jeszcze na PS4 :)

Kozacka gra. Niewiele mi zostało do jej przejścia.

Boli mnie jeden fakt. Brak możliwości przeniesienia save'ow z ps4 na ps5.

Jest szansa na ps5 przed świętami ale iluzoryczna. Coś tam mówili że rzucą jakieś ochłapy do klasycznej sprzedaży. Na premierę tylko preordery. Xkom napisał wszystkim którzy wykupili od nich preordery że niestety nie dostaną ani jednej sztuki. Nie są oficjalnym partnerem PlayStation. W Me i Mm konsole na preordery dostali. Licytacje na allegro osiągają 12000zł. Cyrk jak zawsze. Osobiście zamienię ps4 na ps5 jak mi się konsola rozsypie a używam od premiery w 2013 i nadal zipie. Padów rozleciało się 6. Jak z synem katujemy Fifę to aż iskry lecą. Swoją drogą to wiecie ile można przegrać z 10-latkiem drużyną tej samej klasy? Mój rekord 0:8 w meczu 2x6 minut.

• Like 1

W Irladii Ps5 to raczej w Kwietiu z tego co pytalem... ;)

Ale to dobrze, bo microsoft wykupil bathesde - a noz trzeba bedzie po 3 ps zaopatrzyc sie w xb? A co do gier to na poczatku i tak szalu nie bedzie wiec na razie sie wstrzymuje.

PS LoU2 to "mistrzostwo swiata"? Jasus Po mojemu gra to nieco wiecej niz fajne filmiki w przerwach etc. Straszliwa liniowosc az do przesady, odpalanie sekwencji zdarzen/animacji "przez przypadek" np biegniesz za kims i wciskasz "zaatakuj", ale w ostatniej chwili pojawil sie w kadrze napis na scianie (czytanie napisu ten sam guzik cos "atak") i zamiast plymego ataku masz wiadomosc o tym, ze na scianie pisze CHWDP a zanim zamkniesz okno masz tez wiadomosc, ze cie zabito.. ;) Days Gone bylo po mojemu 10x lepsze.

Nie widziałem wcześniej tego tematu.. a szkoda bo też jestem posiadaczem PS4.

Szukam słuchawek do PS4 i mam do Was pytanie. 

Czy słuchawki kablowe ( podłączane do pada PS4 ) maja taką samą jakość dzwięku jak bezprzewodowe?

I pytanie nr 2 : Czy po podłączeniu kablowych wszystkie dzwięki z gry słychać w słuchawkach czy z TV?

Może głupie pytanie ale do tej pory używam tego "kabelka" co był od nowości i z słuchawki słychać tylko rozmowy a dzwięk gry jest nadal z telewizora.

Możecie polecić jakieś słuchawki?