JimbeamPK Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Ok to kupię przewodowe bo 300zł różnicy lepiej przeznaczyć na przynęty. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Ok to kupię przewodowe bo 300zł różnicy lepiej przeznaczyć na przynęty. Dzięki za infoJa mam zwykle douszne słuchawki akg, które były w zestawie z samsungiem s9. Dla mnie są wystarczające. Na allegro do kupienia za 3-4 dyszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Już pierwsze sztuki trafiają do graczy w PL [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Pewnie kupię za rok może dwa po premierze tak jak PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Czy któryś z kolegów użytkujący PS4/Ps5 byłby tak miły odpowiedzieć na priv na 2 pytania zupełnego laika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Jak ktoś z W-wy nabędzie to cudo to o priv poproszę. Przetransferujemy jakoś te gry na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Czy któryś z kolegów użytkujący PS4/Ps5 byłby tak miły odpowiedzieć na priv na 2 pytania zupełnego laika??zadaj tu to pewnie ktoś odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) Jak ktoś ma ciśnienie na PS5 to są dostępne od ręki ..podobno najlepsi "Janusze biznesu" zamawiali po kilka sztuk i teraz liczą na żniwa...Polak potrafi https://allegrolokalnie.pl/oferta/sony-playstation-5-naped-paragon-od-reki Edytowane 21 Listopada 2020 przez robbertzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Ja się wstrzymam do momentu aż wymyślą telewizory dzięki którym w pełni będzie można korzystać z dobrodziejstw PS5 i nie będą kosztowały tyle co samochód średniej klasy. Wtedy łyknę zestaw.A co muszą wymyślić aby były w stanie obsługiwać ten "cud techniki" w postaci ps5? HDR jest, 4K jest, HDMI 2.1 jest, 120 Hz jest i to wszystko w tv poniżej 4 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 W czwartek odbieram preorderowego, trzeba było miecha temu kupić zarezerwować , ilości były ograniczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Ja bylem w sklepie chyba na drugi dzien po ogloszeniu preorderow. Koles sie prawie posikal ze smiechu . Stad chyba na poczatek kipie x'a S (po zakupie bethesdy nie jestem pewien czy fallouty beda jeszcze na ps) a z ps5 poczekam. Na razie i tak tylko na cp i nowego fc czekam. Jak tak dalej pojdzie to cp wyjdzie zanim ps5 wjada na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) A co muszą wymyślić aby były w stanie obsługiwać ten "cud techniki" w postaci ps5? HDR jest, 4K jest, HDMI 2.1 jest, 120 Hz jest i to wszystko w tv poniżej 4 tysięcy.A jaki to TV? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Listopada 2020 przez Sonix1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Po co kupować coś na co nie ma gier na tą chwilę Pomijając fakt że brzydkie to jak gówno baby jagi!Gry mają kosztować 350 zeta!!! To jest trochę przegięcie pały już pomijając fakt że są to tytuły raczej dla gimbazy! Napompowane grafiką i niczym więcej.Cold War! no tak fajne,fajne ale black opsy już były w tym temacie .A cod do online to jest taka pstrykanka bez sensu.BF6 jak będzie ok..2021 .Jakieś popierdówy co chopek chodzi i czuje piasek czy tam lód pod nogami na joy padzie to jest ekslusiv na premierę ? Narazie na PC Squad. To wszystko czuć porażką .Po za tym nowe konsole i ich wypusty zawsze się rypią !!!! Zawsze .Będzie kosztować z tysiąc pincet może kupię ch....j w dupe! Edytowane 22 Listopada 2020 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Psy szczekaja. Karawana jedzie dalej. Po piasku i lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Ja bylem w sklepie chyba na drugi dzien po ogloszeniu preorderow. Koles sie prawie posikal ze smiechu . Stad chyba na poczatek kipie x'a S (po zakupie bethesdy nie jestem pewien czy fallouty beda jeszcze na ps) a z ps5 poczekam. Na razie i tak tylko na cp i nowego fc czekam. Jak tak dalej pojdzie to cp wyjdzie zanim ps5 wjada na nowo Fallouty hehehe ! To już nie wróci .Teraz będą same sieki bez klimatu najebane mikrotransakcjami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Tomy.A o Xbox Series X i polityce Microsoft odnośnie gier masz te same zdanie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Listopada 2020 przez Sonix1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Tomy.A o Xbox Series X i polityce Microsoft odnośnie gier masz te same zdanie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaNie mam zdania na temat X-Box.Od 20 paru lat jestem z PS i tak zostanie.Jednak żeby zabrakło konsol PS5 i jeszcze niewiadomo kiedy będą,to mnie wkurza.Te białe skrzydła można zrobić custom tak więc od razu polecą . Edytowane 24 Listopada 2020 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) A co muszą wymyślić aby były w stanie obsługiwać ten "cud techniki" w postaci ps5? HDR jest, 4K jest, HDMI 2.1 jest, 120 Hz jest i to wszystko w tv poniżej 4 tysięcy.Podpowiesz w końcu co to za TV? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Listopada 2020 przez Sonix1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) https://www.komputerswiat.pl/gamezilla/aktualnosci/spekulanci-rzadza-rynkiem-playstation-5-znana-grupa-scalperow-zarobila-juz-ponad/x4bngf6 Dlatego zabrakło ☹️ Edytowane 28 Listopada 2020 przez polny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Czy pod PS5 podepniemy zwykłego twardziela przez USB czy musi być dysk SSD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Może być zwykły HDD dla gier z PS4 ale gry z PS5 muszą być na SSD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Kurde nawet nie żartuj. Dopiero co kupiłem Seagate Game Drive 4TB Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Swoja drogą jeżeli ktoś wie gdzie można ps5 kupic proszę o info Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 a cz ssd/talerz ma znaczenie przy komunikacji przez usb? nie bedzie robilo usb za waskie gardlo?A co do "brakowania" ps5 to zanim gry nie zaczna wychodzic dedykowane nie widze sensu rwania wlosow z glowy, ze nie ma konsol w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi