Skocz do zawartości

PS5

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś ma ciśnienie na PS5 to są dostępne od ręki  :o ..podobno najlepsi "Janusze biznesu" zamawiali po kilka sztuk i teraz liczą na żniwa...Polak potrafi :clappinghands: :blush:

https://allegrolokalnie.pl/oferta/sony-playstation-5-naped-paragon-od-reki

Edytowane przez robbertzam

Ja się wstrzymam do momentu aż wymyślą telewizory dzięki którym w pełni będzie można korzystać z dobrodziejstw PS5 i nie będą kosztowały tyle co samochód średniej klasy. Wtedy łyknę zestaw.

A co muszą wymyślić aby były w stanie obsługiwać ten "cud techniki" w postaci ps5? HDR jest, 4K jest, HDMI 2.1 jest, 120 Hz jest i to wszystko w tv poniżej 4 tysięcy.

Ja bylem w sklepie chyba na drugi dzien po ogloszeniu preorderow. Koles sie prawie posikal ze smiechu ;). Stad chyba na poczatek kipie x'a S (po zakupie bethesdy nie jestem pewien czy fallouty beda jeszcze na ps) a z ps5 poczekam. Na razie i tak tylko na cp i nowego fc czekam. Jak tak dalej pojdzie to cp wyjdzie zanim ps5 wjada na nowo ;)

A co muszą wymyślić aby były w stanie obsługiwać ten "cud techniki" w postaci ps5? HDR jest, 4K jest, HDMI 2.1 jest, 120 Hz jest i to wszystko w tv poniżej 4 tysięcy.

A jaki to TV?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Sonix1980

Po co kupować coś na co nie ma gier na tą chwilę :)  Pomijając fakt że brzydkie to jak gówno baby jagi!Gry mają kosztować 350 zeta!!! To jest trochę przegięcie pały już pomijając fakt że są to tytuły raczej dla gimbazy! Napompowane grafiką i niczym więcej.Cold War! no tak fajne,fajne ale black opsy już były w tym temacie .A cod do online to jest taka pstrykanka bez sensu.BF6 jak będzie ok..2021 .Jakieś popierdówy co chopek chodzi i czuje piasek czy tam lód pod nogami na joy padzie to jest ekslusiv na premierę ? Narazie na PC Squad. To wszystko czuć porażką .Po za tym nowe konsole i ich wypusty zawsze się rypią !!!! Zawsze .Będzie kosztować z tysiąc pincet może kupię ch....j w dupe! 

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Ja bylem w sklepie chyba na drugi dzien po ogloszeniu preorderow. Koles sie prawie posikal ze smiechu ;). Stad chyba na poczatek kipie x'a S (po zakupie bethesdy nie jestem pewien czy fallouty beda jeszcze na ps) a z ps5 poczekam. Na razie i tak tylko na cp i nowego fc czekam. Jak tak dalej pojdzie to cp wyjdzie zanim ps5 wjada na nowo ;)

Fallouty hehehe ! To już nie wróci .Teraz będą same sieki bez klimatu najebane mikrotransakcjami .

• Like 1

Tomy.

A o Xbox Series X i polityce Microsoft odnośnie gier masz te same zdanie?

Nie mam zdania na temat X-Box.Od 20 paru lat jestem z PS i tak zostanie.Jednak żeby zabrakło konsol PS5 i jeszcze niewiadomo kiedy będą,to mnie wkurza.Te białe skrzydła można zrobić custom tak więc od razu  polecą .

post-46714-0-92877700-1606204153_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Podpowiesz w końcu co to za TV?

Edytowane przez Sonix1980