md30 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Są już pierwsze "bolączki wieku dziecięcego". "Uwielbiane" przez miłośników podkręcania artefakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ważne że w szafkę pasuje. Kolorem???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Gmgdzoe kupiłeś? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Gmgdzoe kupiłeś? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaPewnie na allegro za 4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Kupiłem dwa , sklep RTV AGD znajomosci u kierownictwa,ale tylko takie znajomości ,że sie dało kupic bez kolejki,niestety drożej-(4000 gra i pad dodatkowy i 3500 bez gry i drugiego pada. ) niestety mało tego towaru więc drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi