Koza11 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Hot news, wyparował szybko z forum w USA, ale udało mi się znaleźć kilka fotek w sieci i na tej podstawie kilka obserwacji. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/11/nowosci-od-navico-lowrance-elite-fs.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) LOWRANCE ActiveTarget Problems #2 - YouTube Jakieś jaja wyszły ze sprzętem, albo tradycyjnie, Navico nie daje odpocząć ludziom od spraw software, moduł nie jest wykrywany, obraz-praktycznie nic nie widać. Ale, skoro ich człowiek, Easton narobił szumu- niedługo kolejne update wyjdzie Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Maciej_K 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Show must go on:) do wiosny 5 latek i będzie dobrze. Dzis mi odpsiali 1590€ do kupienia active target w de cena brutto , 1370€ cena netto. Bez żadnej Łaski , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) Niemiecki film przyrodniczy @ AT dwie rzeczy rzucily mi się w oko- nie ma wow na ekranie fullhd=potwierdzenie tezy o niedużym wpływie rozdziałki ekranu na obraz transmitowany z blackboxa oraz dziwne prześwietlenie obrazu, brak detekcji przynęty w trybie perspektywicznym. Edytowane 20 Stycznia 2021 przez Maciej_K 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Elity FS dotarły na wschód od nas. "Obzor" niegłupi, kilka ciekawostek- w języku Puszkina, ale są napisy, gdzie autotłumacz YT poratuje. Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Maciej_K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 W DE juz tez się pokazuja . 1180€ = 5400pln z 3w1 vs PL kraj bogaty 6931zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 W DE juz tez się pokazuja . 1180€ = 5400pln z 3w1 vs PL kraj bogaty 6931zlBo w Polsce jak zawsze dymają wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 U nas powinny być do 2-3 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 W DE juz tez się pokazuja . 1180€ = 5400pln z 3w1 vs PL kraj bogaty 6931zlWrzuć link do tej promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huligan77 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 W DE juz tez się pokazuja . 1180€ = 5400pln z 3w1 vs PL kraj bogaty 6931zlTe z de jest opcja polskiego menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 W wątku o spiryt 1.0 sa namiary na sklepy de, wystarczy napisać i się zapytac. Tj okolo 30% taniej niż u nas , czyli prawie tyle co maja przedstawiciele krajowi narzutow... gdzie w de ta cena jest juz z zarobkiem sprzedawcy ( pewnie z 20%) . Uprzedzając lamenty , to pewnie pl paczki niema , choć trzeba się dowiedzieć. Ale to nie zmienia faktu drakońskich marz na nasz rynek. Im wyzszy model , tym większe oszczędności. Kwestie gwarancyjne , sa wieksze o koszt wysyłki paczki do DE ,jakies 100zl . Na hds12 live mozna kilka tysięcy zaoszczędzić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Te z de jest opcja polskiego menu?Sławek, nie. Standard language pack, czyli bez PL. Tutaj nawet nie wiem, czy wschodni "umiejcy" coś wymyślą, bo echo i soft nowy, jeszcze im "nieznany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PABL0 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) czekam na fskę, ma być w tygodniu, cenowo wyszla mi jak elite ti2 w Polsce na naszych super promocjach Edytowane 23 Stycznia 2021 przez PABL0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jaki kraj zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Sławek, nie. Standard language pack, czyli bez PL. Tutaj nawet nie wiem, czy wschodni "umiejcy" coś wymyślą, bo echo i soft nowy, jeszcze im "nieznany" Jak zamawiacie sprzęt Lowrance w DE i chcecie mieć język polski to dopytajcie zawsze czy nie ogarną. 2-3 lata temu przy zapytaniu o HDS-a właściciel Echolotzentrum zaproponował mi paczkę PL za friko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jak zamawiacie sprzęt Lowrance w DE i chcecie mieć język polski to dopytajcie zawsze czy nie ogarną. 2-3 lata temu przy zapytaniu o HDS-a właściciel Echolotzentrum zaproponował mi paczkę PL za friko.Dla nich to nie problem dać paczkę jenzykową za fri. W Szwecji tez to nie kosztuje nic ale………..polityka sie zmienila. Wczesniej wystarczylo napisac i dawali kod odblolowujacy ……..teraz tez nie ma problemu , tylko trzeba miec meldunek na terenie Szwecji. Wszystko sprawdzone tydzien temu , bo koledze pomagalem to ogarnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PABL0 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jaki kraj zamówienia?waveinn, ma byc jezyk polski, ale wyprzedane juz 9 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Michal Sz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Jak zamawiacie sprzęt Lowrance w DE i chcecie mieć język polski to dopytajcie zawsze czy nie ogarną. 2-3 lata temu przy zapytaniu o HDS-a właściciel Echolotzentrum zaproponował mi paczkę PL za friko.Ja zalatwialem cod oblokowujacy dla echa kupionego w Echolotzentrum , ale oni odeslali mnie do poducenta, on znowu zarzadal dowodu zakupu i numeru seryjnego, ale nie bylo zadnego problemu ze zdobyciem tego codu.Cod mam ale nie aktywowany, tylko dlatego ze bede chcial wymieniec moje 2 latnie echo Elite 2 7" na cos nowego z HDS w nowym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ten kod który dostałeś możesz wykorzystać do tej konkretnej echosondy, z inną echosondą nie zadziała. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Michal Sz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ten kod który dostałeś możesz wykorzystać do tej konkretnej echosondy, z inną echosondą nie zadziała.Tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Tego nie wiem.Request kod jest niepowtarzalny dla każdego z urządzeń, wysyłasz go i właśnie do niego jest generowany kod odblokowujący pakiet środkowo-europejski języka menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Teraz już wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Lowrance w menu ma wygenerowany zgodnie ze swoim indywidualnym numerem seryjnym Dealer Code a do niego otrzymałeś Answer Code. Także spokojnie możesz go wpisać bo później to możesz co najwyżej dżem z niego nagotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Michal Sz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Lowrance w menu ma wygenerowany zgodnie ze swoim indywidualnym numerem seryjnym Dealer Code a do niego otrzymałeś Answer Code. Także spokojnie możesz go wpisać bo później to możesz co najwyżej dżem z niego nagotować.Nie rozumiem, to ten cod przestanie dzialac po jakims czasie ? Ten cod co dostalem jest tymczasowy, bo nie rozumiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nie jest tymczasowy, ale działa tylko z tym jednym urządzeniem do którego starałeś się go dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Kod który uzyskałeś jest przypisany tylko i wyłącznie do jednego urządzenia ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koza11
Hot news, wyparował szybko z forum w USA, ale udało mi się znaleźć kilka fotek w sieci i na tej podstawie kilka obserwacji.
https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/11/nowosci-od-navico-lowrance-elite-fs.html
Top użytkownicy dla tego pytania
140
52
34
19
Popularne dni
4 Gru
29
14 Gru
20
11 Gru
16
22 Sty
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 140 odpowiedzi
siarq 52 odpowiedzi
Przemo33 34 odpowiedzi
cabage 19 odpowiedzi
Popularne dni
4 Gru 2022
29 odpowiedzi
14 Gru 2022
20 odpowiedzi
11 Gru 2020
16 odpowiedzi
22 Sty 2025
14 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Ode mnie kilka słów: https://sonaryimapy.blogspot.com/2022/12/lowrance-hds-pro-active-target-2-modu.html
Koza11
Dla tych, którzy "nie panimajet"- generalnie polecam zwrócenie uwagi na dwie kwestie omawiane przez Władymira. 1- na dużym ekranie obraz w trybie front/down jest niewyraźny, stąd jego próby przeskalo
Koza11
Niemiecki film przyrodniczy @ AT dwie rzeczy rzucily mi się w oko- nie ma wow na ekranie fullhd=potwierdzenie tezy o niedużym wpływie rozdziałki ekranu na obraz transmitowany z blackboxa oraz dziwne
Opublikowane grafiki
552 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi