Koza11 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Hot news, wyparował szybko z forum w USA, ale udało mi się znaleźć kilka fotek w sieci i na tej podstawie kilka obserwacji. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/11/nowosci-od-navico-lowrance-elite-fs.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Do danego urzadzenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 FS już na polskiej ziemi, ale nie będę reklamował sklepu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) W Szwecji też już jest na stanie i można kupić , obecnie 9 sztuk dostępnych, Edytowane 27 Stycznia 2021 przez robert1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 W Szwecji też już jest na stanie i można kupić , obecnie 9 sztuk dostępnych,Małe dostawy, covid pożarł produkcję. Ciekawe ile na PL rzucili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Spokojnie na wiosnę przybędzie tyle , ze jeszcze na wyprzedażach będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Małe dostawy, covid pożarł produkcję. Ciekawe ile na PL rzucili....Pewnie to jeden powód z wielu, masz racje, Covid wszystko przystopował. Powinienem się poprawić , 9 sztuk ale w sklepie w Sthlm. W innych pewnie też już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Ty tam Robercik bier tego hds 16" , a nie na jakies elitki spogladasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Ty tam Robercik bier tego hds 16" , a nie na jakies elitki spogladasz Elitki mnie nie kręcą, tak tylko informacyjnie podrzucam info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rgmm Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) połączone z istniejącym wątkiem Edytowane 31 Stycznia 2021 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 trzabylo to wkleic do watku o nowosciach 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rgmm Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Tak czy inaczej warto obejrzeć, nawet bez znajomości języka rosyjskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Czy ktoś, poza mną, też nie dostrzega jakiejś znaczącej przewagi nad livescope, o ile jakiejkolwiek w ogóle? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Tj klon lvs, bardziej ratowanie skóry po liveshit z przed roku - żadnego wow niema 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Dla mnie największy minus to "manualna" zmiana trybu pracy przetwornika,trzeba wyjąć z wody i przestawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Tak , ale w lvs32 przy oryginalnym uchwycie, tez sa 3 pozycje przod/dol/perspektywa. Przyjdzie wiosna potestuje, chyba ze się jakieś kwiatki bublowe zrobia to testów niebedzie. Choć mysle , ze nie będzie gorzej niż u garmina lvs32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Dla tych, którzy "nie panimajet"- generalnie polecam zwrócenie uwagi na dwie kwestie omawiane przez Władymira. 1- na dużym ekranie obraz w trybie front/down jest niewyraźny, stąd jego próby przeskalowania okna z AT do rozmiaru stojącej obok FSki- kolejne potwierdzenie, że w wypadku trybu live transmitowanego z pudełka- rozdzielczość ekranu nie ma znaczenia większego. 2- Problem jest w trybie scout, gdzie centralna wiązka nie obrazuje detali, w zasadzie nic nie obrazuje, jest ciemność, podczas gdy ten sam obiekt- korzenie drzewa w końcówce materiału- są bardzo dobrze zobrazowane skrajną wiązką/padającą pod innym kątem. Jak dla mnie- w porównaniu do LVS- słaby zasięg overall w trybie scout, zakłócenia dużo większe niż u Garmina. Za to lepiej poskładane wiązki sonaru w trybie front/forward i brak martwych stref pomiędzy pasmami sonaru. No i najważniejsze pytanie: Czy te rzeczy są do wyeliminowania na drodze softwarowego update ? Monitoruję fora i FB na bieżąco, powiem tak, że póki co urządzenie wymaga dopracowania oraz kontroli jakości na etapie produkcji, sporo osób na zachodzie decyduje się na zwrot urządzeń, bo nie widzą nic, lub prawie nic. Rosjanie mają szczęście, dostali poprawnie działający egzemplarz, trzymam kciuki za to, by polska dostawa zawierała poprawnie- choć niedoskonale, ale działający sprzęt. Myślałem mocno o sprzedaży Garmina i wzięcia AT+FS, ale teraz mam coraz większe wątpliwości. Najbardziej zastanawiają mnie dwie rzeczy- milczenie Navico oraz fakt, że filmy testerów- m.in z Finlandii nie pokazywały takich "krzaków" w trybie scout, obraz był generowany równomiernie w całym zakresie wiązki sonarowej. Do sezonu sporo czasu, mam nadzieję, że wyjaśni się ta sprawa i będzie można wybierać spośród ofert w tego typu sprzęcie- bez obaw o efekty specjalne i nerwy. Tymczasem czekam na ruch HB, być może dzisiaj wyjdą jakieś promo- materiały odnośnie MegaLive. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Kolejny niemiecki film - tym razem testy AT vs LVS. Dzięki Adam za linka. Edytowane 3 Lutego 2021 przez Maciej_K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PABL0 Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Przyszla mi FS w poniedzialek. Chwile sie pobawilem w symulacji, ekran dziala ok. Nie trzeba uziemienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Mógłby ktoś w skrócie opowiedzieć co w w/w filmiku mówią o porównaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Możesz sobie ustawić wersję polską lub angielską napisów. Przejdź na Youtube. Edytowane 3 Lutego 2021 przez Sailfish 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Oo dzięki. Na tel mam tylko niemieckie napisy. Później sprawdzę na kompie bo temat mnie ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Active target z polskiej dystrybucji pojawił się na OLX, 8600 plnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Niech się bujają z ta cena , zachod tańszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Może kogoś zainteresuje. Zdecydowanie duży Plus dla nowej Elite FS vs HDS Live jeśli chodzi o gotowość do działania od momentu kliknięcia przycisku "Pałer". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Mniejsze oprogramowanie to i szybciej się uruchamia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koza11
Hot news, wyparował szybko z forum w USA, ale udało mi się znaleźć kilka fotek w sieci i na tej podstawie kilka obserwacji.
https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/11/nowosci-od-navico-lowrance-elite-fs.html
Top użytkownicy dla tego pytania
140
52
34
19
Popularne dni
4 Gru
29
14 Gru
20
11 Gru
16
22 Sty
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 140 odpowiedzi
siarq 52 odpowiedzi
Przemo33 34 odpowiedzi
cabage 19 odpowiedzi
Popularne dni
4 Gru 2022
29 odpowiedzi
14 Gru 2022
20 odpowiedzi
11 Gru 2020
16 odpowiedzi
22 Sty 2025
14 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Ode mnie kilka słów: https://sonaryimapy.blogspot.com/2022/12/lowrance-hds-pro-active-target-2-modu.html
Koza11
Dla tych, którzy "nie panimajet"- generalnie polecam zwrócenie uwagi na dwie kwestie omawiane przez Władymira. 1- na dużym ekranie obraz w trybie front/down jest niewyraźny, stąd jego próby przeskalo
Koza11
Niemiecki film przyrodniczy @ AT dwie rzeczy rzucily mi się w oko- nie ma wow na ekranie fullhd=potwierdzenie tezy o niedużym wpływie rozdziałki ekranu na obraz transmitowany z blackboxa oraz dziwne
Opublikowane grafiki
552 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi