Koza11 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Hot news, wyparował szybko z forum w USA, ale udało mi się znaleźć kilka fotek w sieci i na tej podstawie kilka obserwacji. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/11/nowosci-od-navico-lowrance-elite-fs.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Ode mnie kilka słów: https://sonaryimapy.blogspot.com/2022/12/lowrance-hds-pro-active-target-2-modu.html 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Na wodomani już ceny widnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Na wodomani już ceny widnieją.Oficjalne ceny od Lowrance Polska będą znane prawdopodobnie jutro, więc ciężko mi się wypowiadać na temat cen dostępnych w tym sklepie. Różnią się one nieco od tych które są dostępne na platformie sprzedaży dilerskiej od Navico, więc wolę zaczekać na oficjalny cennik od naszego Importera Wydaje mi się że kilka produktów zostało przestrzelonych z ceną , ale mogę się mylić. Obym się mylił, czas pokaże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Tak czy inaczej cena już jest premium jak u konkurencji. Zobaczymy co jeszcze za zmiany wprowadzi HB w live żeby nie odstawać os stawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Tak czy inaczej cena już jest premium jak u konkurencji. Zobaczymy co jeszcze za zmiany wprowadzi HB w live żeby nie odstawać os stawki.póki co niech soft doprowadzą do porządku, bo różnie z tym jest, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Ale widać, że Lowrance rozdzielił wyraźnie serie produktów. Chcesz mieć Elite FS z 3 in 1 HD to lepiej kup nowego HDS. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Ale widać, że Lowrance rozdzielił wyraźnie serie produktów. Chcesz mieć Elite FS z 3 in 1 HD to lepiej kup nowego HDS. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaPaweł, w Garminie też się coś dzieje- dopiero niedawno wyszperałem, że w maju wyszły Echomapy UHD2- małe, nie mają obsugi network. Jestem ciekaw, czy ostatnie mega przeceny w Skandynawii na Ultry nie mają jakiegoś głębszego sensu. Na szczęście AT2 robi i z FS, Carbon oraz HDS Live, co prawda w ograniczonym zakresie- do obrazowania z jednego zestawu AT2 a Pro składa obraz z dwóch. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Ja jestem zdziwnony ze nowy HDS PRO nie zmienił nic w rozdzielczościekranu. Aaa 10' będzie miało nawet tą samą rozdzielczość co 9'. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Lucas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Ja jestem zdziwnony ze nowy HDS PRO nie zmienił nic w rozdzielczości ekranu. Bynajmniej tego się dowiedziałem z w/w sklepu. Aaa 10' będzie miało nawet tą samą rozdzielczość co 9'.No właśnie z tą rozdziałką ekranu to różni różnie mówią i piszą. Dlatego napisałem to na zielono i w znakach zapytania. Overall- świata to nie zmieni, ale brak konkretnego info jest nieco dziwny. Tak samo jak w kontekście obsługi AI HD zwykłego z poprzednimi ekranami- co widać będzie bez modułu S3100, czy chirp 455/700 czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Ja jestem zdziwnony ze nowy HDS PRO nie zmienił nic w rozdzielczości ekranu. Aaa 10' będzie miało nawet tą samą rozdzielczość co 9'. Wrzucili nowe matryce IPS , ale rozdzielczości zostały te same.9" ma 1280 x 72010" ma 1280 x 80012" ma 1280 x 80016" ma 1920x 1080 Edytowane 2 Grudnia 2022 przez cabage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Wrzucili nowe matryce IPS , ale rozdzielczości zostały te same.9" ma 1280 x 72010" ma 1280 x 800 Na stronie lowrance.com podana rozdzielczość 10* jest taka sama jak 9" czyli 1280 x 720.Jak w końcu jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Na stronie lowrance.com podana rozdzielczość 10* jest taka sama jak 9" czyli 1280 x 720.Jak w końcu jest?Na profilu dla dystrybutorów od Navico mam podane 1280 x 800 , jak jest to szczerze powiedziawszy nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Na stronie lowrance.com podana rozdzielczość 10* jest taka sama jak 9" czyli 1280 x 720.Jak w końcu jest?Mario, pisałem o tym, że nie wiadomo kilku rzeczy. Kurcze, dziwię się- niby duża premiera w Navico a informacja- przeciwnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Mario, pisałem o tym, że nie wiadomo kilku rzeczy. Kurcze, dziwię się- niby duża premiera w Navico a informacja- przeciwnie. Nawet jak będzie w 10" te 1280 x 800, to jak w Ultrze Garmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 I Solixie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Nawet jak będzie w 10" te 1280 x 800, to jak w Ultrze Garmina No świata to nie zmieni, ale chodzi o sam fakt dostępu do informacji. A co do Ultry, to chętnie bym ją sprawdził z gt56 vs nowy przetwornik Lowrance na 10 calach od nich. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Teamcolibri pisze, że 10tka ma mieć te 720 pxl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Po naszemu mniej więcej coś takiego: HDS PROhttps://www.nalodzi.pl/sklep/echosondy/lowrance/hds-pro.html?fbclid=IwAR1LPFxzXVZrKanyYolc9ywoWn_7Yud60433blzfELhYttOqwMhMmZDSVSs ACTIVE TARGET 2https://www.nalodzi.pl/sklep/echosondy/lowrance/przetwornik-live-activetarget-2-detail.html Active Imaging HD z 1,2 Mhz 3in1https://www.nalodzi.pl/sklep/echosondy/lowrance/przetwornik-active-imaging-hd-3-in-1-detail.html Moduł sonaru S3100https://www.nalodzi.pl/sklep/echosondy/lowrance/akcesoria/moduł-sonaru-s3100-detail.html Ceny powinny być znane na dniach ( jest szansa że w dniu jutrzejszym ) Życzę miłej lektury Na wodomani już ceny widnieją.A więc cennik który podałem jest cennikiem obowiązującym na Nowe HDS PRO Info potwierdzone z Lowrance Polska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zastanawiałem się nad lowrance na przyszły sezon. Ale cena lekko zbiła mnie z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 A co do Ultry, to chętnie bym ją sprawdził z gt56 vs nowy przetwornik Lowrance na 10 calach od nich. Porównanie sprzętu o tyle ciekawe, że zestaw Ultra + GT56 udało mi się skompletować za mniej niż 40% aktualnej ceny HDS 10 Pro. Mogę zadeklarować wypożyczenie Ci zestawu Ultra 10" + GT56 do takiego kontrowersyjnego porównania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 23k za ekran 10" z modułem,to już trzeba być naprawdę entuzjastą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Dolicz do tego At-eka, drugi ekran do map, silnik dziobowy. To już dopiero trzeba mieć krzywo pod sufitem ????. Zawsze można zaczekać na promocję za 2/3 lata lub kupić obecnego HDS live na super promo i nie narzekać na ceny obecnych . Taki urok nowości ze muszą drogo kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Do Hds Pro chyba modułu nie potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Jednak jak za dodanie 1mhz do starszych ekranów, to sporo sobie liczą. 8k za boxa z przetwotnikiem, to lekkie przegięcie. Do Pro nie trzeba boxa, żeby mieć 3 in 1 hd. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Grudnia 2022 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Tak ...,lowrance odkrył kolo na nowo i dal 1mhz w nowych ekranach , gdzie hb cz garmin maja to od lat 3? Dodatkowy ficher aby luki byly na si 5k...sorry ale tu niema żadnego przełomu, tj zwykły puder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koza11
Hot news, wyparował szybko z forum w USA, ale udało mi się znaleźć kilka fotek w sieci i na tej podstawie kilka obserwacji.
https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/11/nowosci-od-navico-lowrance-elite-fs.html
Top użytkownicy dla tego pytania
140
52
34
19
Popularne dni
4 Gru
29
14 Gru
20
11 Gru
16
22 Sty
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 140 odpowiedzi
siarq 52 odpowiedzi
Przemo33 34 odpowiedzi
cabage 19 odpowiedzi
Popularne dni
4 Gru 2022
29 odpowiedzi
14 Gru 2022
20 odpowiedzi
11 Gru 2020
16 odpowiedzi
22 Sty 2025
14 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Ode mnie kilka słów: https://sonaryimapy.blogspot.com/2022/12/lowrance-hds-pro-active-target-2-modu.html
Koza11
Dla tych, którzy "nie panimajet"- generalnie polecam zwrócenie uwagi na dwie kwestie omawiane przez Władymira. 1- na dużym ekranie obraz w trybie front/down jest niewyraźny, stąd jego próby przeskalo
Koza11
Niemiecki film przyrodniczy @ AT dwie rzeczy rzucily mi się w oko- nie ma wow na ekranie fullhd=potwierdzenie tezy o niedużym wpływie rozdziałki ekranu na obraz transmitowany z blackboxa oraz dziwne
Opublikowane grafiki
552 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi