Koza11 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Hot news, wyparował szybko z forum w USA, ale udało mi się znaleźć kilka fotek w sieci i na tej podstawie kilka obserwacji. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/11/nowosci-od-navico-lowrance-elite-fs.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) Tak.potrzebujesz.I jeszcze z odpowiednim przetwornikiem. ActiveImaging HD 3 IN 1FR Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez pingvinas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dante Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Tak.potrzebujesz.Dzięki za info, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Dzięki za info, pozdrawiam.Miałem S3100 na wodzie w grudniu przez chwilę. Polegam na sonarze bocznym bo ten Reveal raz podświetla ryby a dwa razy - nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Witam Chcę podłączyć dwa monitory lowrance hds live tak aby jeden ogarniał lewą str. a drugi prawą, lub mapy. Jakie kable zamówić aby dopiąć drugie echo do istniejącej NMEA 2000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Do tego to raczej ethernet będziesz potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Podpinam pod NMEA2000 i tylko żółty kabel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Ethernet jak @Psulek napisał , NMEA nie służy do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 6 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Sam żółty a potem po prostu wybierasz ze źródła danych to, co chcesz pożyczyć z drugiego ekranu, mapa się współdzieli także ale nie pamiętam czy waypointy polecą z ekranu A do B po ethernecie, tu raczej trzeba sieci NMEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 versicolor Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Cześć, czy przetworniki 3 w 1 z elite ti2 i hds live różnią się czymś? Ogólnie czy ktoś jest w stanie zrobić wykaz przetworników jakie występowały/występują od ti2 do hds pro? Elite Ti2Elite FSHDS CarbonHDS LiveHDS Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 (edytowane) Cześć, czy przetworniki 3 w 1 z elite ti2 i hds live różnią się czymś? Ogólnie czy ktoś jest w stanie zrobić wykaz przetworników jakie występowały/występują od ti2 do hds pro?Elite Ti2Elite FSHDS CarbonHDS LiveHDS ProTo te same przetworniki. Jedynie w HDS Pro jest nowy przetwornik Active Imaging HD. Edytowane 15 Maja 2024 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Cześć, czy przetworniki 3 w 1 z elite ti2 i hds live różnią się czymś? Ogólnie czy ktoś jest w stanie zrobić wykaz przetworników jakie występowały/występują od ti2 do hds pro?Elite Ti2Elite FSHDS CarbonHDS LiveHDS ProErik Grimsoen- czyli TeamColibrii ma takie zestawienie -o tutaj: Lowrance transducers compatibility chart - Arkusze Google 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adriano Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 (edytowane) Przymierzam się do zakupu Lowrance elite 9 FS z przetwornikiem 3w1 i powiedzcie czy jest sens dopłacać do modelu HDS live z tym samym przetwornikiem?Zaznaczę jeszcze ze zostanę głównie z tym przetwornikiem i nie zamierzam rozbudowywać zestawu o AT do Live bo to echo na kajak ma być szybko w uzbrojeniu i minimalistycznie pod seryjny system montażu " Hobie Guardian Tansducer". Edytowane 3 Czerwca 2024 przez adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Jest sens, HDS ma dużo wyższą rozdzielczości. Przy bocznym robi to różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieknikos Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Witam kolegów .Proszę zobaczyć jak .Wielki Lowrance robi nas w BAMBUKO NA GRUBO byłem posiadaczem około roku HDS 12 gen3 echo urzytkowane na łodzi wiadomo wszcząsy ,drgania i takie tam .Jak się pływa .Okazało się rze napis z tyłu echa to klapak nie wiadomo po co ktura się luzowała a do środka dostawała się woda na koniec klapka wpadła do środka i było po sprawie Echo zalane zostało w livie .Znajomy ma wygląda to tak sam to nie jest jeden kawałek tyko znowu klapa po co to komu .Jak można robić taki szajs za tyle śana produkt jest przeznaczony do pracy nad wodą a tu taki kabaret nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IMMORTAL Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Witam kolegów .Proszę zobaczyć jak .Wielki Lowrance robi nas w BAMBUKO NA GRUBO byłem posiadaczem około roku HDS 12 gen3 echo urzytkowane na łodzi wiadomo wszcząsy ,drgania i takie tam .Jak się pływa .Okazało się rze napis z tyłu echa to klapak nie wiadomo po co ktura się luzowała a do środka dostawała się woda na koniec klapka wpadła do środka i było po sprawie Echo zalane zostało w livie .Znajomy ma wygląda to tak sam to nie jest jeden kawałek tyko znowu klapa po co to komu .Jak można robić taki szajs za tyle śana produkt jest przeznaczony do pracy nad wodą a tu taki kabaret nie polecamWiadomość nie tyle interesująca w treści co szokująca w formie... Jestem "wszcząśnięty". Wysłane z mojego LM-Q850 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 No pacz, ile to niestaranności. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 (edytowane) Witam kolegów .Proszę zobaczyć jak .Wielki Lowrance robi nas w BAMBUKO NA GRUBO byłem posiadaczem około roku HDS 12 gen3 echo urzytkowane na łodzi wiadomo wszcząsy ,drgania i takie tam .Jak się pływa .Okazało się rze napis z tyłu echa to klapak nie wiadomo po co ktura się luzowała a do środka dostawała się woda na koniec klapka wpadła do środka i było po sprawie Echo zalane zostało w livie .Znajomy ma wygląda to tak sam to nie jest jeden kawałek tyko znowu klapa po co to komu .Jak można robić taki szajs za tyle śana produkt jest przeznaczony do pracy nad wodą a tu taki kabaret nie polecamPrimo- nie ten wątek, secundo- ja nie miałbym pretensji do sprzętu, który potencjalnie może mieć i 9-10 lat- obecnie jest 6ta generacja sprzętów z serii HDS. To nie ma być wieczne z założenia- po to, byś kupił nowe modele. Edytowane 11 Czerwca 2024 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieknikos Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Trochę echosąd już miałem i Garminy echomapy i Humminbirdy ,lowrance też ale elitki i ngdy nie widziałem żadnych klapek z tyłu . W livie jest tem sam patent też klapka czyli 3-4lata i wypada super sprawa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Sam żółty a potem po prostu wybierasz ze źródła danych to, co chcesz pożyczyć z drugiego ekranu, mapa się współdzieli także ale nie pamiętam czy waypointy polecą z ekranu A do B po ethernecie, tu raczej trzeba sieci NMEANiestety żòłty tegi nie ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 invictus Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 (edytowane) Cześć. Mam pytanko jak nazywa się i gdzie mogę kupić „przedłużkę” do przetwornika Active Target 2. Chodzi oto, że muszę za każdym razem odłączać przetwornik ze sztucą po każdym użytkowaniu i jest to uciążliwe, ciągle wpinanie tego przewodu do Black boxa. Chciałbym na stałe wpiąć przedłużkę do Black box , a na zewnątrz wpinać się tylko do gniazda przedłużki. Będę wdzięczny za podpowiedź Edytowane 16 Sierpnia 2024 przez invictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Cześć. Mam pytanko jak nazywa się i gdzie mogę kupić „przedłużkę” do przetwornika Active Target 2. Chodzi oto, że muszę za każdym razem odłączać przetwornik ze sztucą po każdym użytkowaniu i jest to uciążliwe, ciągle wpinanie tego przewodu do Black boxa. Chciałbym na stałe wpiąć przedłużkę do Black box , a na zewnątrz wpinać się tylko do gniazda przedłużki. Będę wdzięczny za podpowiedźTo jest przedłużka do ATków: # 000-16069-001 ale u nas w ofertach nie widziałem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 invictus Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Dziękuję za informację. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 tu masz linka gdzie mozesz kupiec lowrance-extension-cable-activetarvet-10ft-3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 lowrance-extension-cable-activetarvet-10ft-3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 low000-16069-001-lowrance-activetargettrade-1039-extension-c.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koza11
Hot news, wyparował szybko z forum w USA, ale udało mi się znaleźć kilka fotek w sieci i na tej podstawie kilka obserwacji.
https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/11/nowosci-od-navico-lowrance-elite-fs.html
Top użytkownicy dla tego pytania
140
52
34
19
Popularne dni
4 Gru
29
14 Gru
20
11 Gru
16
22 Sty
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 140 odpowiedzi
siarq 52 odpowiedzi
Przemo33 34 odpowiedzi
cabage 19 odpowiedzi
Popularne dni
4 Gru 2022
29 odpowiedzi
14 Gru 2022
20 odpowiedzi
11 Gru 2020
16 odpowiedzi
22 Sty 2025
14 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Ode mnie kilka słów: https://sonaryimapy.blogspot.com/2022/12/lowrance-hds-pro-active-target-2-modu.html
Koza11
Dla tych, którzy "nie panimajet"- generalnie polecam zwrócenie uwagi na dwie kwestie omawiane przez Władymira. 1- na dużym ekranie obraz w trybie front/down jest niewyraźny, stąd jego próby przeskalo
Koza11
Niemiecki film przyrodniczy @ AT dwie rzeczy rzucily mi się w oko- nie ma wow na ekranie fullhd=potwierdzenie tezy o niedużym wpływie rozdziałki ekranu na obraz transmitowany z blackboxa oraz dziwne
Opublikowane grafiki
552 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi