Skocz do zawartości
  • 0

Nowości od Lowrance (2021, 2022, 2023...) Elite FS, system obrazowania Live, itd.

Koza11

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

LOWRANCE ActiveTarget Problems #2 - YouTube

Jakieś jaja wyszły ze sprzętem, albo tradycyjnie, Navico nie daje odpocząć ludziom od spraw software, moduł nie jest wykrywany, obraz-praktycznie nic nie widać. Ale, skoro ich człowiek, Easton narobił szumu- niedługo kolejne update wyjdzie ;)

Edytowane przez Maciej_K
  • Like 2

• 0

Niemiecki film przyrodniczy @ AT  dwie rzeczy rzucily mi się w oko- nie ma wow na ekranie fullhd=potwierdzenie tezy o niedużym wpływie rozdziałki ekranu na obraz transmitowany z blackboxa oraz dziwne prześwietlenie obrazu, brak detekcji przynęty  w trybie perspektywicznym. 

Edytowane przez Maciej_K
  • Like 4

• 0

W wątku o spiryt 1.0 sa namiary na sklepy de, wystarczy napisać i się zapytac. Tj okolo 30% taniej niż u nas , czyli prawie tyle co maja przedstawiciele krajowi narzutow... gdzie w de ta cena jest juz z zarobkiem sprzedawcy ( pewnie z 20%) . Uprzedzając lamenty , to pewnie pl paczki niema , choć trzeba się dowiedzieć. Ale to nie zmienia faktu drakońskich marz na nasz rynek. Im wyzszy model , tym większe oszczędności. Kwestie gwarancyjne , sa wieksze o koszt wysyłki paczki do DE ,jakies 100zl . Na hds12 live mozna kilka tysięcy zaoszczędzić...

• Like 1

• 0

Sławek, nie. 

Standard language pack, czyli bez PL. 

Tutaj nawet nie wiem, czy wschodni "umiejcy" coś wymyślą, bo echo i soft nowy, jeszcze im "nieznany" ;)

Jak zamawiacie sprzęt Lowrance w DE i chcecie mieć język polski to dopytajcie zawsze czy nie ogarną. 2-3 lata temu przy zapytaniu o HDS-a właściciel Echolotzentrum zaproponował mi paczkę PL za friko.

• 0

Jak zamawiacie sprzęt Lowrance w DE i chcecie mieć język polski to dopytajcie zawsze czy nie ogarną. 2-3 lata temu przy zapytaniu o HDS-a właściciel Echolotzentrum zaproponował mi paczkę PL za friko.

Dla nich to nie problem dać paczkę jenzykową za fri. W Szwecji tez to nie kosztuje nic ale………..polityka sie zmienila. Wczesniej wystarczylo napisac i dawali kod odblolowujacy ……..teraz tez nie ma problemu , tylko trzeba miec meldunek na terenie Szwecji. Wszystko sprawdzone tydzien temu , bo koledze pomagalem to ogarnac. 

• 0

Ja zalatwialem cod oblokowujacy dla echa kupionego w Echolotzentrum , ale oni odeslali mnie do poducenta, on znowu zarzadal dowodu zakupu i numeru seryjnego, ale nie bylo zadnego problemu ze zdobyciem tego codu.

Cod mam ale nie aktywowany, tylko dlatego ze bede chcial wymieniec moje  2 latnie echo Elite 2  7" na cos nowego z HDS w nowym sezonie.

• 0

Lowrance w menu ma wygenerowany zgodnie ze swoim indywidualnym numerem seryjnym Dealer Code a do niego otrzymałeś Answer Code. Także spokojnie możesz go wpisać bo później to możesz co najwyżej dżem z niego nagotować.

Nie rozumiem, to ten cod przestanie dzialac po jakims czasie ? Ten cod co dostalem jest tymczasowy, bo nie rozumiem ?