saper_20 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Czy gdzieś w Polsce da się kupić odlewarka odśrodkową taką jak na zdjęciu i formy do niej?Znalazłem takie na aukcjach w Rosji i na Ukrainie ale wolał bym dać zarobić swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Odlewarka odśrodkowa dziala na zasadzie obracanua się. Samemu tego nie da się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper_20 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Nie pytam się o to czy się da zrobić bo np nie mam czasu na toż żeby kombinować a stać mnie żeby kupić więc nie wiem co miał wnieść Pana komentarz. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Odlewarka odśrodkowa dziala na zasadzie obracanua się. Samemu tego nie da się zrobić?Na swoje potrzeby da się zrobić.Polak jak chce to wszystko zrobi. Zwróć się do człowieka może pomoże Kazrak.pl Saper 20 powodzenia i udanej zabawy z odlewaniem. Edytowane 15 Listopada 2020 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper_20 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Na swoje potrzeby da się zrobić.Polak jak chce to wszystko zrobi. Zwróć się do człowieka może pomoże Kazrak.pl Saper 20 powodzenia i udanej zabawy z odlewaniem.Dzięki za info Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Formę zrobić z silikonu odlewniczego jubilerskiego. Zwykły też da radę ale trochę się przypala. Wlot w osi symetri, kanały odśrodkowo do gniazd i na stolik obrotowy. Nie musi być szybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Na swoje potrzeby da się zrobić.Polak jak chce to wszystko zrobi. Zwróć się do człowieka może pomoże Kazrak.pl Saper 20 powodzenia i udanej zabawy z odlewaniem.Stanowczo nie polecam ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi