Niklas6 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam wszystkich , mam pytanko . Przynety od 30g do 70g czy ten multiplikatorek sobie z nimi poradzi ? Czy moze doradzicie cos innego .Pozdrawiam i dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 używam ok 2 lata citikę do jerków ok 40g. i wobów sdr 12-14cm które stawiają spory opór.multik daje radę a nawet wydaje mi się jakby się dotarł bo przynęty trochę dalej latają niż na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Tak tylko wtrace tytulem dzialalnosi moderatorskiej...panowie, ktorzy mieli tu sobie cos do powiedzenia, zapraszam na onet. Albo sobie odpoczniecie od forum... W kwesti tematu watku nic nie dodam, nie moj temat... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Używałem citicę do 40/70g i spisywała się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi