Ugly Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Wedle bankier.pl Amazon niemiecki wysyła do Polski na paczkomaty InPostu. W związku z powyższym kurs Allegro z lekka zdołowal.Przglądalem bardzo pobieżnie ofertę wedkarską (głównie kołowrotki) i wydaje sie ona niezbyt atrakcyjna. W innych niemieckich sklepach te same maszynki można znależć nieco taniej. A nawet u krajowych dostawców. Moze się mylę ? Edytowane 16 Listopada 2020 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Kiedyś zamawiałem sporo z Amazona ale teraz głównie eBay. Wędkarsko faktycznie słabi są ale np jeśli chodzi o opony samochodowe są często najtańsi. W tym roku kupiłem u nich dwa komplety opon letnie Pirelli i zimowe Bridgestone i ceny jak i czas dostawy dla odbiorcy w Niemczech super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Kiedyś zamawiałem sporo z Amazona ale teraz głównie eBay. Wędkarsko faktycznie słabi są ale np jeśli chodzi o opony samochodowe są często najtańsi. W tym roku kupiłem u nich dwa komplety opon letnie Pirelli i zimowe Bridgestone i ceny jak i czas dostawy dla odbiorcy w Niemczech super. Rozumiem ,że oponki zamówiłeś na adres w DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Tak. Tutaj mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi