teo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tu masz szpulkę i spusthttp://www.hedgehog-studio.co.jp/page/76#abu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dzięki , Panowie jedyne czego nie opanowałem i z czym mam problem to właśnie ściąganie z takich stron części .Jak sobie nie poradzę to Mefisto może pomoże ale to dopiero luty , marzec Bob wie czemu '' wiara nie ma kasy'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tutaj masz fotki jak wspomniany spust wygląda na SX3601C - http://www.andrzejstanek.pl/post/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dzięki , praktycznie i wizualne wielka różnica . Mam duże dłonie i więcej miejsca na szpuli na pewno się przyda Spust będzie co z szpulą zobaczymy jak trochę nim porzucam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzięki Bob Morrum super gdy tylko zniknie lud zacznę testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie licz na to. Ludzie nigdy nie opuszczą łowiska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 dzięki znów mnie uratowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 3601.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Bob Morrum fartowny 17 okoni na pierwszym wypadzie Zakres rzutowy od 5 gr bardzo komfortowy Edytowane 12 Lutego 2016 przez Dawid@ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) O kurde! gdybym wiedział to inną krzyknął bym cenę (miło mi i gratuluję, niech służy )Napisz jeszcze co to za kijek i plecionka/żyłka? Edytowane 12 Lutego 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Kijek st croix 2,75 10-28 plecionka 0,14 bez dowiazania żyłki , główki 3 gr plus gumy 5 lecą lecą i lecą rewelacja . Poligon to stara cegielnia dzikie jezioro piękne okonie na m.pl wystawilem kiedyś fote 44cm z tej wody a mój największy 47 i to wszystko na dwie przynęty cykada 5gr i biała 5 na głowach 3-5 gr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Wątek o multiplikatorze, w którym praktycznie nie ma zdjęć tytułowego multiplikatora. Zdobyłem ich kilka i postanowiłem wrzucić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi