rybakaw Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Witam. Czy ktoś z forumowiczów spinningował na tym łowisku?? Wybieram się tam niedługo zatem szukam opinii nt. tej wody. Któră z glnianek polecacie? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dwa lata temu z pod lodu tam fajne pasiaki brały a tak z brzegu nie łowiłem, bo latem pełno ludzi ale teraz można się wybrać!? narobiłeś smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Polecam tą naprzeciw cegielni.Szczupak okoń jest można coś połapać.Dawno mnie tam nie było bo był zakaz wędkowania ze środków pływających(chyba 2lata).Na tej gliniance masa zaczepów.Zatopione całe drzewa i krzewy sterczą prawie pod powierzchnią dlatego ponton się spisywał.Ryba ma tam jak pod parasolem ale dzięki temu siatą pewniwe nie było jak się do niej dobrać.Na tej bliżej miasta jest i sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybakaw Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Odwiedziłem dzisiaj, po raz pierwszy w życiu, glinianki i powiem szczerze, że woda jest bardzo urozmaicona i urokliwa. Co prawda ryby miały mnie gdzieś ale łowisko z ogromnym potencjałem. Ostatnia glinianka - Mikołaj - rzeczywiście pełna karczy. Drapieżnika musi być sporo ale tym razem do nich się nie dobrałem. Mi chyba najbardziej do gustu przypadła ta z wyspą. Niby spławy bałorybu i pojedyncze ataki drapieżnych ryb były widoczne ale nikt ze spotkanych spinningistów nie miał kontaktu. No cóż... Może innym razem Przynajmniej miałem przyjemny spacer nad wodă 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) Na "głównej" tej z plażami jest węgorz, kiedyś z piesem spacerując jesienią kilka metrów od brzegu zauważyłem takiego ze 40 cm, jak się wygrzewał, dopiero kaczki go przepłoszyły. Edytowane 17 Listopada 2020 przez pietro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi