Squidward Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Witam, nastawiam się typowo na okonia, jako iż jestem z okolic Bydgoszczy, im bliżej tym lepiej, ale dysponuje własnym autem więc dojazd gdziekolwiek będzie bezproblemowy. Gdzie polecanie poszukać/ pobawić się z okoniami? Chodzi mi o rzeczki, jeziorka, nie muszą być dokładne opisy stanowisk, ale mniej więcej, tak aby było wiadomo nad jaką wodę, w jakim kierunku się kierować.Ostatnio bywałem nad Wisłą, nic, Kusowo troszkę lepiej bo na dwa wyjścia z 9 okonków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowStalker Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Ciężki temat... Nad Wisłą jakoś w połowie listopada ciężko już było o okonie, a teraz to w ogóle prędzej szczupaka złapiesz na mikro gume niż okonia, nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Mówie tu o okolicach Bydgoszczy. Z tego co słyszałem to na Brdzie można co nieco połowić, ewentualnie starorzecza jakieś moge polecić np w Czarżu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czi Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Faktycznie bardzo fajne okonie na brdzie się trafiały kiedyś, a że dawno nie byłem to nie wiem jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Rzeka Mątawa w przyujściowym odcinku do Wisły w miejscowości Nowe, oraz jedno jezioro niedaleko, ale to w razie co na pw żeby za wiele ludzi nagle tam się nie pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woochu Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Witam, nastawiam się typowo na okonia, jako iż jestem z okolic Bydgoszczy, im bliżej tym lepiej, ale dysponuje własnym autem więc dojazd gdziekolwiek będzie bezproblemowy. Gdzie polecanie poszukać/ pobawić się z okoniami? Chodzi mi o rzeczki, jeziorka, nie muszą być dokładne opisy stanowisk, ale mniej więcej, tak aby było wiadomo nad jaką wodę, w jakim kierunku się kierować.Ostatnio bywałem nad Wisłą, nic, Kusowo troszkę lepiej bo na dwa wyjścia z 9 okonków. Cześć kolego jak dysponujesz środkiem pływającym to zapraszam na Jezuickie :-) (Chmielniki) co prawda nie nastawiałem się typowo na okonia ale wiem że jest go dosyć sporo i to całkiem fajne z Jezuickiego mam PB okonia 42cm :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) . Edytowane 29 Października 2022 przez GroPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi