domeldoom Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Cześć, wczesne jesienne popołudnie, cisza nad wodą i...A z resztą, 1 obraz mówi więcej niż 1000 słów: zapraszam. pozdrawiam,Tomek Edytowane 18 Listopada 2020 przez domeldoom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 A chociaż Twój rozmiar? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 ..no i rozpocząłeś festiwal trofeów dziwnych [emoji1] Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Wrzuć do przyłowów Tam się bardziej nadaje.Był chyba też jakiś wątek dotyczący najdziwniejszych rzeczy wyholowanych z wody ale nie mogę namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 A to jeszcze dzisiaj w tym miejscu wyjąłem Cer(t)atę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Wrzuć do przyłowów Tam się bardziej nadaje.Był chyba też jakiś wątek dotyczący najdziwniejszych rzeczy wyholowanych z wody ale nie mogę namierzyć.W ubiegłym roku wyjąłem grabie... Gdzieś tu są uwiecznione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Lepiej już tam nie rzucaj bo jeszcze właściciela tych fantów wyciągniesz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Lepiej już tam nie rzucaj bo jeszcze właściciela tych fantów wyciągniesz Może to jaka nimfa... Kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Sądząc po bucie wolałbyś tego "nimfa" nie wyciągać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 A to jeszcze dzisiaj w tym miejscu wyjąłem Cer(t)atę :D Na Twoim miejscu już bym się stamtąd ewakuował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Kiedyś wiosną zakotwiczyłem ponton powyżej lekko przelanej, kamienistej główki. W ręku lekki kij, Mepps Aglia 1 i cel - złowić klenia. Rzut w punkt, zamknięcie kabłąka i przytrzymanie wirówki w nurcie. Nagle - trach, kijem zabujało, zacięcie, siedzi!!! Walka super, chodzi na lewo i prawo, kijek lekki do 10g także wrażenia spotęgowane. Finalnie okazało się że wzięły agresywne, czarne, damskie koronkowe stringi z tego przelewu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Finalnie okazało się że wzięły agresywne, czarne, damskie koronkowe stringi z tego przelewu. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPewnie syrence stringi z d...ka zerwałeś . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Raczej to pozostałość po fornikacji w plenerze przy niższej wodzie, dama pewnie zgubiła [emoji1787] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi