Skocz do zawartości
  • 0

Humminbird Mega Live

karkoszek

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tak, bo lipy z tym nie będzie. Masz kompatybilny sprzęt, to i waypointa dla dziobówki postawisz w widoku ML. Oczekiwania były pewnie większe, ale nie jest źle- jak na stan rynku i cenę urządzenia.

Ludzie czesto chcieliby dostawac zloto w cenie srebra ale nie tak to dziala. Nie wprowadzili zadnej rewolucji ale ja sie jej tez nie spodziewalem wiec tym mi latwiej ;)

Ani przez chwile nie myslalem, ze dostane za te pieniadze cos mocno odbiegajacego od Garmina.

Oby dzialalo, oby sie nie zawieszalo - mi sie podoba a caly system HB mam wiec decyzja jest o wiele latwiejsza

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 0

https://www.instagram.com/p/CQM-E5qgyXY/?utm_medium=copy_link

Pierwsze obrazy z wody, a nie z trybu demo

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

drugi sygnał dna mocno widoczny pod koniec materiału, overall- w normie jak na obecny stan techniki live w sektorze wędkarskim. Czysta toń wody mi się podoba, ciekawe jak z martwymi strefami. 

• 0

Powiem szczerze, żaden brand nie daje nic ciekawego. Nie wiem nawet do czego mogłoby mi się to przydać. Zasięgi słabe, odbicia obiektów w wodzie każą mocno uruchomić wyobraźnię. Za 1/3 ceny kupiłbym z czystej ciekawości i pewnie  wylądowałoby w garażu albo za szafą razem z innymi ciekawostkami. Ale pasjonatów pozdrawiam, szacun za zaangażowanie... (Maciek to nie do ciebie)

• Like 3

• 0

Plywałem kilka dni na garminie, nawet kilka sandaczy udało się nawet złowić w wertykalnie i patrząc na ten filmik to garmin jak narazie top. Tam nie ma zgadywania, widać jaka ryba wychodzi, jaką ma wielkość, z której strony ma pysk. Da się też normalnie odróżnić przy którym patyku stoi sandacz. Bardzo fajnie też wyglądają ryby jak się chowają w gałęziach przy dnie.

• 0

To dla fanów bardnu ;) Natomiast poważnie mówiąc, to jako element ichniejszej sieci One boat network ma to sens jako domknięcie systemów obrazowania. Mają topowe SI, 360 i teraz Live.

Zgadza się, można zbudować cały set na jednym brandzie, który ladnie maluje i współgra wszytsko że soba jak należy.Ciekawe czy w tym roku to się u nas pokaze. Wiadomo jak to się wpina w echo? Po sieci czy jako xdcr ?

• 0

Zgadza się, można zbudować cały set na jednym brandzie, który ladnie maluje i współgra wszytsko że soba jak należy.Ciekawe czy w tym roku to się u nas pokaze. Wiadomo jak to się wpina w echo? Po sieci czy jako xdcr ?

Adam, tutaj jest co nieco Mega Live Operations Manual - Page 2 (bbcboards.net)

• 0

Tego sprzętu jest bardzo mało ,wróble ćwierkają o softowych problemach. Może także z tego powodu.

Natomiast inny z filmów pokazuje że to zbiera zakłócenia podobnie jak AT od Navico i podobnie wyglądają

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka

• 0
  • 0

Tak Łukasz, ona ze 2 tygodnie wisi, niedawno Rick FIshback na fb pokazał menu tego sprzętu na helixie. Problem jest inny, nie ma dostaw i nie znane są ich terminy w USA, a co dopiero u nas. Mnie nurtuje inna rzecz, czy faktycznie jest te 25 stopni kąta rozejścia wiązki  w pionie, bo nie znalazłem tego tam, a takie zapowiedzi były. 

• Like 1

• 0

Tak Łukasz, ona ze 2 tygodnie wisi, niedawno Rick FIshback na fb pokazał menu tego sprzętu na helixie. Problem jest inny, nie ma dostaw i nie znane są ich terminy w USA, a co dopiero u nas. Mnie nurtuje inna rzecz, czy faktycznie jest te 25 stopni kąta rozejścia wiązki  w pionie, bo nie znalazłem tego tam, a takie zapowiedzi były. 

OK, nie zauważyłem

Tak, pytania terminy co chwilę widzę na forach usa :) 

Ja czekam na filmy z testów, aby zobaczyć czy coś poprawili w sofcie i jak obraz wygląda na większych rybach