karkoszek Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Tylko tyle i aż tyle. Wygląda na to, że będzie trochę wstecznej kompatybilności. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Tak, bo lipy z tym nie będzie. Masz kompatybilny sprzęt, to i waypointa dla dziobówki postawisz w widoku ML. Oczekiwania były pewnie większe, ale nie jest źle- jak na stan rynku i cenę urządzenia.Ludzie czesto chcieliby dostawac zloto w cenie srebra ale nie tak to dziala. Nie wprowadzili zadnej rewolucji ale ja sie jej tez nie spodziewalem wiec tym mi latwiej Ani przez chwile nie myslalem, ze dostane za te pieniadze cos mocno odbiegajacego od Garmina. Oby dzialalo, oby sie nie zawieszalo - mi sie podoba a caly system HB mam wiec decyzja jest o wiele latwiejsza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Poczekajmy jeszcze na konkretne testy ale ogólnie tak jak mówisz nie ma co oczekiwać złota w tej cenie.Sam jestem ciekaw bo planuje rozbudować m360 i ML. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 https://www.instagram.com/p/CQM-E5qgyXY/?utm_medium=copy_link Pierwsze obrazy z wody, a nie z trybu demo Sent from my SM-G965F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 https://www.instagram.com/p/CQM-E5qgyXY/?utm_medium=copy_link Pierwsze obrazy z wody, a nie z trybu demo Sent from my SM-G965F using Tapatalkdrugi sygnał dna mocno widoczny pod koniec materiału, overall- w normie jak na obecny stan techniki live w sektorze wędkarskim. Czysta toń wody mi się podoba, ciekawe jak z martwymi strefami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Powiem szczerze, żaden brand nie daje nic ciekawego. Nie wiem nawet do czego mogłoby mi się to przydać. Zasięgi słabe, odbicia obiektów w wodzie każą mocno uruchomić wyobraźnię. Za 1/3 ceny kupiłbym z czystej ciekawości i pewnie wylądowałoby w garażu albo za szafą razem z innymi ciekawostkami. Ale pasjonatów pozdrawiam, szacun za zaangażowanie... (Maciek to nie do ciebie) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) Wkleiłem na FB, wrzucę i tutaj. Pierwszy sensowny materiał o tym sprzęcie. Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 szalu niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 To dla fanów bardnu Natomiast poważnie mówiąc, to jako element ichniejszej sieci One boat network ma to sens jako domknięcie systemów obrazowania. Mają topowe SI, 360 i teraz Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Ciekawe jak to ma się w porównaniu z garminem. Zapewne aktualizacja będzie podkrecala całośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Plywałem kilka dni na garminie, nawet kilka sandaczy udało się nawet złowić w wertykalnie i patrząc na ten filmik to garmin jak narazie top. Tam nie ma zgadywania, widać jaka ryba wychodzi, jaką ma wielkość, z której strony ma pysk. Da się też normalnie odróżnić przy którym patyku stoi sandacz. Bardzo fajnie też wyglądają ryby jak się chowają w gałęziach przy dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 To dla fanów bardnu Natomiast poważnie mówiąc, to jako element ichniejszej sieci One boat network ma to sens jako domknięcie systemów obrazowania. Mają topowe SI, 360 i teraz Live. Zgadza się, można zbudować cały set na jednym brandzie, który ladnie maluje i współgra wszytsko że soba jak należy.Ciekawe czy w tym roku to się u nas pokaze. Wiadomo jak to się wpina w echo? Po sieci czy jako xdcr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sil Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Patrząc na filmik z live Humminbirda to faktycznie słabo to wyglada na pewno gorzej niż na Garminie. Muszą to jeszcze dopracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgadza się, można zbudować cały set na jednym brandzie, który ladnie maluje i współgra wszytsko że soba jak należy.Ciekawe czy w tym roku to się u nas pokaze. Wiadomo jak to się wpina w echo? Po sieci czy jako xdcr ?Adam, tutaj jest co nieco Mega Live Operations Manual - Page 2 (bbcboards.net) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Na takich głębokościach na livescope też szału nie ma. Zabawa i fajne widoki zaczynają się dopiero gdy jest głęboko i duże ryby, a tu ani tego, ani tego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Dokładnie. Live systemy nie lubią płytkiej wody w trybie front, na takie warunki tylko tryb perspektywiczny/zwiadowczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) No nie jest źle, jak pisał Karkoszek większa głębokość i duża ryba i zajebiście widać. Jak widać nie jest to żaden podrasowany film reklamowy. https://fb.watch/7Ru0CHZejt/ Edytowane 6 Września 2021 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Strasznie mnie ciekawi kiedy to dostepne bedzie. Pewnie do konca roku sie nie doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 To chyba 2022... dostępność elektroniki lezy i kwiczy na globie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Tego sprzętu jest bardzo mało ,wróble ćwierkają o softowych problemach. Może także z tego powodu. Natomiast inny z filmów pokazuje że to zbiera zakłócenia podobnie jak AT od Navico i podobnie wyglądają Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 ManualMEGA LIVE IMAGING - ENGLISH PRODUCT MANUALhttps://humminbird.johnsonoutdoors.com/sites/johnsonoutdoors-store/files/assets/misc/HU/H/HUM_productmanual_MEGA-LIVE-OPS-532771E/HUM_productmanual_MEGA-LIVE-OPS-532771E.pdf?_gl=1*j0cjeo*_ga*NjMzNDkxMDExLjE2Mjk4NjY4NDc.*_ga_JE4T2LF5XP*MTYzMTIxNjE0OS4xLjEuMTYzMTIxNjE4MS4yOA..&_ga=2.118614153.1409911108.1631216151-633491011.1629866847 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Tak Łukasz, ona ze 2 tygodnie wisi, niedawno Rick FIshback na fb pokazał menu tego sprzętu na helixie. Problem jest inny, nie ma dostaw i nie znane są ich terminy w USA, a co dopiero u nas. Mnie nurtuje inna rzecz, czy faktycznie jest te 25 stopni kąta rozejścia wiązki w pionie, bo nie znalazłem tego tam, a takie zapowiedzi były. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Tak Łukasz, ona ze 2 tygodnie wisi, niedawno Rick FIshback na fb pokazał menu tego sprzętu na helixie. Problem jest inny, nie ma dostaw i nie znane są ich terminy w USA, a co dopiero u nas. Mnie nurtuje inna rzecz, czy faktycznie jest te 25 stopni kąta rozejścia wiązki w pionie, bo nie znalazłem tego tam, a takie zapowiedzi były. OK, nie zauważyłem Tak, pytania terminy co chwilę widzę na forach usa Ja czekam na filmy z testów, aby zobaczyć czy coś poprawili w sofcie i jak obraz wygląda na większych rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 (edytowane) Jestem w 100 % przekonany, ze nie bedzie dostaw do Polski w tym roku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Września 2021 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Oby na wiosnę była normalna dostępność, to będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Ach te marzenia, te duże i te malutkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
karkoszek
Tylko tyle i aż tyle. Wygląda na to, że będzie trochę wstecznej kompatybilności.
Top użytkownicy dla tego pytania
54
44
33
23
Popularne dni
2 Lut
15
9 Cze
14
19 Lis
14