Skocz do zawartości
  • 0

Humminbird Mega Live

karkoszek

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Facet twierdzi, że jest fenomenalnie. Nie oglądałem w pełnym skupieniu i nie wiem, czy powiedział na jakiej głębokości łowi. Być może jest na większej niż te 20 metrów i dlatego nie widać żadnych struktur, tylko przynęty i ryby

• 0

Fantastycznie , przy 3m głębokości nie widać nic , na 1.2m prawie nic ,a na 1m trzeba się domyślac...I to wszytsko za 2k € ...jprd

Myślałem że liveshita lowrance gen1 nic nie przebije, jednak hb się udało

Edytowane przez siarq
  • Like 2

• 0

Nie wiem, ale ja jestem zły na to z innej przyczyny- nie widzę specjalnie motywacji dla Garmina, by nowy wypust LVS zapodać....I to wszystko po 3 latach od jego premiery. Dobrze, że pozostałe tryby jakość dają radę z tą czystą tonią. W sumie HB ma inne narzędzie do perspektywicznego obrazowania, więc może nie przykładali się do tego tak bardzo. 

• 0

A wszyscy taaaak czekali :D to przedłużanie przez brak dostępności towaru,te kolejki chętnych,te linki z oculusa i prezentacja auta na dnie,wszystko po to...

Przyglądam się temu projektowi jak i pozostałym z materii live i z tego co piszą za wodą wielką problemy z zakłóceniami są oraz z płynnością działania,  widziałem już kilka ofert sprzedaży na rynku wtórnym tych urządzeń. Także początki są trudne, zapłacić trzeba frycowe- tak było i w przypadku Navico z livesight. 

• 0

Dajmy mu szansę, może kolejne update coś wniosą do tematu, póki co analogiczna sytuacja co z AT- dobry front/vert ale zakłócenia zbiera, słaba perspektywa no i kolory też mogłyby być lepsze, choć tutaj HB ma coś dwukolorowego- żółto-czerwony , zdaje się. 

• 0

Ja zamowilem ze wzgledu na latwosc instalacji i koszty. Jakbym chcial wejsc w garmina to koszty bylyby 3 razy wieksze. Różnice oczywiście są i to Widoczne na niekorzyść Hb natomiast wierzę w to, chociaż może niesłusznie, że zostanie to naprawione softem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk