karkoszek Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Tylko tyle i aż tyle. Wygląda na to, że będzie trochę wstecznej kompatybilności. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 11 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 27 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Fajną ma koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) Niezły "chirp" :-) Edytowane 27 Września 2021 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 i latajace pierscienie na ekranie , widac ze u wszytskich to samo praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Metoda prawie jak w PL, jak ryba idzie na tarlo plus kotwica 7/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Raczej tego nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Ja czekam na to A wleci na rynek i ludzie to przetestuja i porównaja np z garminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Tj wszytsko jedna technologia... różnią się kosmetyka między sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Jest trochę już materiału na YT. Na innym filmie co lepsze koles ma solixa i helixa i ja obu ma obraz live. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Też go powiesiłem we wpisie dzisiejszym o tej sprawie https://sonaryimapy.blogspot.com/2021/10/mega-live-pierwsze-materiay-takze-z.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) Ciekawy obraz bo przechwycony poprzez HDMI, natomiast obrazowanie to sami oceńcie. Edytowane 10 Listopada 2021 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Facet twierdzi, że jest fenomenalnie. Nie oglądałem w pełnym skupieniu i nie wiem, czy powiedział na jakiej głębokości łowi. Być może jest na większej niż te 20 metrów i dlatego nie widać żadnych struktur, tylko przynęty i ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 (edytowane) Niemiecki film przyrodniczy Edytowane 14 Listopada 2021 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 (edytowane) Fantastycznie , przy 3m głębokości nie widać nic , na 1.2m prawie nic ,a na 1m trzeba się domyślac...I to wszytsko za 2k € ...jprdMyślałem że liveshita lowrance gen1 nic nie przebije, jednak hb się udało Edytowane 14 Listopada 2021 przez siarq 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Nie wiem, ale ja jestem zły na to z innej przyczyny- nie widzę specjalnie motywacji dla Garmina, by nowy wypust LVS zapodać....I to wszystko po 3 latach od jego premiery. Dobrze, że pozostałe tryby jakość dają radę z tą czystą tonią. W sumie HB ma inne narzędzie do perspektywicznego obrazowania, więc może nie przykładali się do tego tak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 A wszyscy taaaak czekali to przedłużanie przez brak dostępności towaru,te kolejki chętnych,te linki z oculusa i prezentacja auta na dnie,wszystko po to... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 A wszyscy taaaak czekali to przedłużanie przez brak dostępności towaru,te kolejki chętnych,te linki z oculusa i prezentacja auta na dnie,wszystko po to... Przyglądam się temu projektowi jak i pozostałym z materii live i z tego co piszą za wodą wielką problemy z zakłóceniami są oraz z płynnością działania, widziałem już kilka ofert sprzedaży na rynku wtórnym tych urządzeń. Także początki są trudne, zapłacić trzeba frycowe- tak było i w przypadku Navico z livesight. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Zaraz będzie wysyp na portalach używek , jak grzybów w lesie, super stan, raz na wodzie , brak czasu itp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 14 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Chciałbym to już dostać i przetestować na moich rybach, które już mam wyszkolone na livescope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Dajmy mu szansę, może kolejne update coś wniosą do tematu, póki co analogiczna sytuacja co z AT- dobry front/vert ale zakłócenia zbiera, słaba perspektywa no i kolory też mogłyby być lepsze, choć tutaj HB ma coś dwukolorowego- żółto-czerwony , zdaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Ja mialem go dostac w tym tygodniu a wyszlo …. jak zawsze. I tak czasu nie mam wiec niewiele to zmienia, ze nie dotarl. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Ja dopiero mam w planie uderzyć w Live w przyszłym roku na jesień. Więc mam nadzieję że jakiś update zrobia i będzie to robilo lepsza robotę. Bo w innym przypadku chyba nie będzie sensu składać całego seta HB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Tak sobie średnio to wygląda...Tu mamy ciekawe porównanie jak to wygląda w lowrance, garmin i humminbird. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Ja zamowilem ze wzgledu na latwosc instalacji i koszty. Jakbym chcial wejsc w garmina to koszty bylyby 3 razy wieksze. Różnice oczywiście są i to Widoczne na niekorzyść Hb natomiast wierzę w to, chociaż może niesłusznie, że zostanie to naprawione softem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
karkoszek
Tylko tyle i aż tyle. Wygląda na to, że będzie trochę wstecznej kompatybilności.
Top użytkownicy dla tego pytania
54
44
33
23
Popularne dni
2 Lut
15
9 Cze
14
19 Lis
14