karkoszek Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Tylko tyle i aż tyle. Wygląda na to, że będzie trochę wstecznej kompatybilności. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 W końcu jakiś prawie polski materiał https://fb.watch/9nIZkkEaEp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk122 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Fish USG xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Chyba przetwornik zwykły nie został wyłączony. Poza tym spoko, chyba szerzej bierze jednak niż lvs, bo szczupak się wił w wiązce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Ja myślałem, ze na weekend potestuje ale dojedzie w poniedzialek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Czekamy na rzetelny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) Czekamy na rzetelny filmik Ode mnie rzetelnego to sie mozecie nie doczekac [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 20 Listopada 2021 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Ode mnie rzetelnego to sie mozecie nie doczekac [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPrzyśli go do mnie a zrobię wojny sonarowe na bardzo bogato ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Teraz to sam sie nim bede musial nacieszyc - oby nacieszyc a nie powku…c na niego. Mam nadzieje, ze uda mi sie chociaz ze dwa/trzy razy jeszcze w tym roku na ryby pojechac. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Tu widać ładne obrazowanie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Tadam !!!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Konkrety proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Najkrótsza recenzja świata, działa i to bardzo przyzwoicie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Krzysiek pokaz perspektywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Najkrótsza recenzja świata, działa i to bardzo przyzwoicie Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkFaktycznie dość krótka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Po paru godzinach plywania jestem na prawde miło zaskoczony. Oczwiscie wiecej bawilem sie ustawieniami niz lowilem, ale i tak pięć krotkich szczupkow udalo sie namierzyc i namowic do brania. Nie probowalem perspektywy w ogole, bo woda gleboka. Zasieg realny w trybie do przodu, chyba nie jest zbyt duzy. Natomiast do verta rzecz zajebista. Jedyne zaklocenia jakie sie pojawily i o jakich ludzie na amerykanskich forach pisali, byly wtedy kiedy znajomy do mnie podplynąl swoją lodzią i siał swoimi czestotliwosciami. No i niestety potrzebny drugi telewizor Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Po paru godzinach plywania jestem na prawde miło zaskoczony. Oczwiscie wiecej bawilem sie ustawieniami niz lowilem, ale i tak pięć krotkich szczupkow udalo sie namierzyc i namowic do brania. Nie probowalem perspektywy w ogole, bo woda gleboka. Zasieg realny w trybie do przodu, chyba nie jest zbyt duzy. Natomiast do verta rzecz zajebista. Jedyne zaklocenia jakie sie pojawily i o jakich ludzie na amerykanskich forach pisali, byly wtedy kiedy znajomy do mnie podplynąl swoją lodzią i siał swoimi czestotliwosciami. No i niestety potrzebny drugi telewizor Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDaj znać jakbyś kiedys uzywal perspektywy. Chodzi mi o osiagalny zasieg, czy przy 20m do przodu jeszcze dwa się uzywac i ryby sa widoczne czy to już poza jego zasiegiem? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Dla zainteresowanych: pokazała się dzisiaj aktualizacja MegaLive. Pliki dostępne na stronie: https://www.humminbird.com/support/software-updates/mega-live-imaging-solix-apex-v1-150 dla solixa i apexa https://www.humminbird.com/support/software-updates/mega-live-imaging-helix-v1-150 dla helixa Ponoć sporo wnosi. Ja tylko zainstalowałem. Na demo widzę zmiany na + ale życie pokaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikeyy Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Panowie- jakieś wrażenia użytkowe. Zastanawiam się czy nie dokupić tego dziadostwa, ale na ta chwile oprócz zachodnich filmów jest dość mało porównań chociażby z panoptixem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Panowie- jakieś wrażenia użytkowe. Zastanawiam się czy nie dokupić tego dziadostwa, ale na ta chwile oprócz zachodnich filmów jest dość mało porównań chociażby z panoptixem?Jest u nas kilka sztuk tego sprzętu, opinie skrajne - od mocno pozytywnych aż po szybką odsprzedaż. Najprawdopodobniej będę miał w okresie letnim możliwość potestowania tego sprzętu i wtedy ogarnę porównanie na swoim kanale tak, jak robiłem to z AT i LVS w ub. roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Ja osobiście nie widziałem, ale gość co porównywał stwierdził że dobrze zrobiłem co zrobiłem (zostałem przy Garminie), wiec coś w tym musi być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Mimo wszystko może jeszcze coś poprawia z tym. Ja im daje szanse póki co. Ale z zakupem wstrzymuje się na ta chwile. Myśle ze na przyszły rok wleci albo live i cały set z HB albo garmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Ja już miałem okazję porównać do Garmina i Mega live trochę odstaje. Nie jest to jakaś przepaść ale na Garminie jest lepiej.Na forach amerykańskich piszą, że HB ma puścić zaraz kolejną aktualizację softu, więc pewnie coś poprawią. Na moje potrzeby absolutnie wystarcza, chciałem mieć przetwornik trybu rzeczywistego, a po ostatniej aktualizacji wyraźnie wydłużył się zasięg w trybie do przodu. Za dużo miałem gratów na łodzi z HB i MK i jakoś tak wyszło, ze zdecydowałem się na Mega Live. W maju i czerwcu będzie okazja lepiej ten sprzęt potestować. Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez kruz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 A do którego Garmina miałeś porównanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) A do którego Garmina miałeś porównanie?Do lvs32. Na 34 różnica pewnie będzie jeszcze większa kolega tą 34 dostał dopiero w sobotę więc nie było okazji jeszcze się nim pobawić Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez kruz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Coś tam można popatrzeć już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
karkoszek
Tylko tyle i aż tyle. Wygląda na to, że będzie trochę wstecznej kompatybilności.
Top użytkownicy dla tego pytania
54
44
33
23
Popularne dni
2 Lut
15
9 Cze
14
19 Lis
14