karkoszek Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Tylko tyle i aż tyle. Wygląda na to, że będzie trochę wstecznej kompatybilności. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Coś tam można popatrzeć już. Fajny materiał.A Mega live jest na prawdę dobre A po aktualizacji będzie jeszcze lepsze. Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 5 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Mam i ja. W majówkę pływałem na sprzęcie kolegi i po czytaniu tych mieszanych opinii jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony. Artefaktów brak, działa płynnie. Ustawienia do dopracowania i będzie dobrze. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 To działa i to bardzo dobrze 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 A możesz wstawic coś z perspektywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Na razie nic nie mam. Wczoraj byłem na wodzie w celach testowych, a mnie najbardziej interesuje widok w dół. Landscape włączyłem tylko na chwilę i nie zgadzał mi się kierunek obrotu, co mnie strasznie denerwowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikeyy Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Panowie, jaka średnica przewodu podlaczaliscie mega live. Oryginalny jest mega gruby, ale w instrukcji piszą ze bezpiecznik max 2a- wiec nie wiem o co chodzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KarpackiZander Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Witam! Faktycznie przewód jest konkretny, ja podłączyłem przewodem 6mm2 i wydaje mi się że jest ok. Przy bezpieczniku dedykowanym 2A przewód mógłby być spokojnie cieńszy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 6mm2 to osapiany są zasilane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 6mm2 to osapiany są zasilane )Te wzmacniające sprzedaż, czy zwykłe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KarpackiZander Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Tak dla jasności przewod 6mm2 ma średnicę 2,5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 i obciazalnosc 30A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KarpackiZander Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Sam byłem zdziwiony że producent (HUMMINBIRD) zaleca zabezpieczenie 2A a przewód zasilający o tak dużej średnicy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smakowy1 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Panowie jest gdzieś opcja nagrania obrazu z mega live na kartę pamięci w apexie ? Jeśli tak to gdzie to szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Panowie jest gdzieś opcja nagrania obrazu z mega live na kartę pamięci w apexie ? Jeśli tak to gdzie to szukać ?Jest ,tworzy się plik MP4, poszukaj w menu tego obrazowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 (edytowane) Biedne te ryby. Bo pewnie do tego dojdzie, że W rzeczywistości będzie widać tak jak w reklamie. Do tego automatyczne wybieranie i śledzenie celu. Tomek Edytowane 6 Lipca 2022 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Szczęście ze nie każdego będzie stać na taki set. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Szczęście ze nie każdego będzie stać na taki set.Stać to raz , trzeba jeszcze to ogarnąć i umieć wykorzystac + chęć współpracy ryb. Złote ekrany i platynowe przynęty nie zawsze ida w parze z ryba. Fajny gadżet ogolnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 No o tym ze trzeba ogarnac to nie wspominam bo jest tam co ogarniać jak to w HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Ja to chyba nie rozumiem tego skąd opinia o trudnej obsłudze HB. Używam od coś ok 10 lat. Najpierw 587 obecnie Helix gen2. Kolega miał Lawrence Elit teraz Ti2. Zdecydowanie łatwiej idą ustawienia mnie niż jemuTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Dla zainteresowanych pojawiła się na stronie HB aktualizacja wszystkich echosond i Mega live do wersji 1,170 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Gruba aktualizacja, już 10 minut siedzę w łódce:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Gruba aktualizacja, już 10 minut siedzę w łódce:pNo ….. [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Nowy kolorek dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Mam przykre doświadczenia z aktualizacjami w hb , chyba na koniec sezonu zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
karkoszek
Tylko tyle i aż tyle. Wygląda na to, że będzie trochę wstecznej kompatybilności.
Top użytkownicy dla tego pytania
54
44
33
23
Popularne dni
2 Lut
15
9 Cze
14
19 Lis
14