Artiu Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 WitajcieSzukam kołowrotka do casta do przynęt 30-80g. Rozum podpowiada mi kup nowy (curado dc), ale pojawiła się możliwość zakupu w/w kołowrotka z 2014 roku. I tu pojawia się pytanie czy pchać się w kierunku metanium ? Kolowrotek niby bardzo zadbany (muszę wierzyć na słowo). Czy jednk kupić nowego curado.Dziękuję za kolejną pomoc w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Zdecydowanie metanium to nie jest multik do wskazanych przez Ciebie gramatur. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiu Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankazimierczak Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zdecydowanie metanium to nie jest multik do wskazanych przez Ciebie gramatur.z tej wypowiedzi nie jestem w stanie wywnioskowac czy polecasz metanium czy jednak nie do wskazanegu cw, sam stoje przed wyborem metanium z 2020 roku ale do przynet od 15 do 50g i nie wiem czy go nie zamecze na 50g bo shimano podaje zakres w okolicach 30 g pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi