dekosz Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Cześć szukam jerków, które można agresywnie prowadzić na spadach 6-8m jest coś takiego na rynku ? Takie, które nie będą wychodziły do powierzchni zbyt szybko przy szarpaniu ciągłym Pozdrawiam Kuba Edytowane 20 Listopada 2020 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Z molixa był jerk 11,5 cm który całkiem szybko tonął ale i to za mało. Sam szukałem takich modeli, skończyło się na dopalaniu oliwką na krętliku od przyponu (tam gdzie łączysz przypon z linką). Tylko ja prowadze jerki z korby, z kija może to w sumie przeszkadzać, nie wiem ,nie sprawdzałem... generalnie w takich miejscach raczej wybieram gumy, nie trzeba tyle kombinować więc więcej Ci niestety nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Spróbuj takimhttps://angelfachmarkt.de/Kunstkoeder-Jerkbaits-Abu-Garcia-Hi-Lo-Jerkbait-15cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Z molixa był jerk 11,5 cm który całkiem szybko tonął ale i to za mało. Sam szukałem takich modeli, skończyło się na dopalaniu oliwką na krętliku od przyponu (tam gdzie łączysz przypon z linką). Tylko ja prowadze jerki z korby, z kija może to w sumie przeszkadzać, nie wiem ,nie sprawdzałem... generalnie w takich miejscach raczej wybieram gumy, nie trzeba tyle kombinować więc więcej Ci niestety nie pomogę.Na gumy siadają małe, do jerkow wychodzą większe u mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Na gumy siadają małe, do jerkow wychodzą większe u mniez ciekawosci, masz inne szczupaki? Czy z czego to wynika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nie wiem, specyfika może wody ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Sg 3d roach jerkster ma metalowe kulki ktorymi mozna regulowac wage . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Dayer Drifter 15cm 75g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Salmo Fatso S jest dość szybko tonącym jerkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nawet pływające fatso zaskakujaco głęboko schodzą i pracują. Taka 14 tonąca to może byłoby to ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Chińskie klony BJII dość szybko schodzą. Chociaż mogą być niewystarczające, jak dla mnie są optymalne na wodę 3-5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Rozemajery głęboko schodzą, te banany. A na Fatso miałem ryby znad dna z 4-5 metrów. https://allegrolokalnie.pl/oferta/jerk-bertus-rozemeijer-18-cm-performer-legenda Mniejsze też są. Duża masa 136 gramów jak na 18 cm przy małej objętości. Dociążam też bustery 15 cm tonące ale to na max. 4-5 metrów działa. TUTAJ KTOŚ NARZEKA ŻE ZA SZYBKO TONĄhttp://www.multiplikator.pl/forum/index.php?action=printpage;topic=5602.0 Edytowane 20 Listopada 2020 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Sebile Spin Glider fast sinking. Mam wersję 115mm. Producent opisuje go na 2-12m. Tonie jak kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Dociaz sobie z przodu i na srodku. Nie przeszkadzam to rybom a pozwala na wieksze zanuzenie.Proponowal bym rozejrzec sie za Cobbs ami. amerykanskie klasyki, bustery tonace, Slidery 16 stki i stare bomber. Te ostatnie tona bardzo szybko. Wsrod rekodzielnikow moze ktos robi z debu. Mam kilka i sa najciensze i szybko tona. Smil bym rzec ze sa najciensze i najszybciej tona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi