Qowax001 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kraków a masz jakieś ograniczenia kilometrów do przebycia ? bo są lepsze miejsca niż te 3 wymienione ale o wiele dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Na południu same strefy ciszy a nie chce jeździć daleko na weekendowy wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Czorsztyn mi się odrobinę znudził, poza tym ryby nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam. Czy orientuje się ktoś czy w Staszowie na Czarnej w okolicach "stawów " można dorwać jakieś okonie ? Jazie? Klenie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Hej.Jaki jest obecnie poziom wody na zbiorniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Ostatnio byłem tam 2 tygodnie temu, to stan wody był bardzo niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Dzięki.Byłem dzisiaj. Przez tydzień opadła ok 15 - 20 cm. Moje miejsca okoniowe jeszcze są niedostępne z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Cześć, widzę że ktoś odkopał dość stary temat. Korzystając z okazji, chciałbym zapytać czy posiada ktoś może jakieś namiary w wypożyczalnie łódek na zbiorniku Brody Iłżeckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nie wiem czy tam w ogóle istnieje jakaś wypożyczalnia. Przy sklepie w Rudzie stoi na podwórku kilka łódek. Czy to tam? Czy gdzieś od strony Krynek? Będę w niedzielę u rodziców, którzy mieszkają kilkaset metrów od zbiornika, więc mogę się przejechać i sprawdzić, czy nie ma gdzieś wywieszonego numeru telefonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Właściwie to nie wiem, czy istnieje tam jakaś wypożyczalnia. Gdybyś przy okazji zdobył jakiś namiar to daj znać, dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Podczas ostatniego wypadu "tubylec" z Krakowa (ma domek letniskowy nad zbiornikiem) twierdził że jest wypożyczalnia w okolicy Życin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 koledzy nie ma tam żadnej oficjalnej wypożyczalni.Może w sezonie kąpielowym coś by tam znalazł ale teraz....to nawet wody nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Jeszcze 30-40 cm w dół i w woderach dojdę do mojego ulubionego miejsca - pozostałości po zalanym młynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Dojdziesz może i teraz ale po co? jak tam metr wody zostało Ale jak musisz to idź Edytowane 4 Października 2017 przez kondzio 77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Właściwie to nie wiem, czy istnieje tam jakaś wypożyczalnia. Gdybyś przy okazji zdobył jakiś namiar to daj znać, dzięki z góry Ok, sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Dojdziesz może i teraz ale po co? jak tam metr wody zostało Ale jak musisz to idź Metr? Na gruzowisku ok 1,2 a 5 m dalej ostry spad do 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Trzymam kciuki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Cześć . Łowicie coś na Chańczy? Przejeżdżałem dzisiaj koło zapory i stanąłem na chwilę. Koło siebie chyba z 8 łódek/pontonów. Na brzegu tez kilka osób. Osobiście nigdy tam nie łowiłem. Ale jako, że mój przyszły okręg Biała Podlaska ma porozumienia z Kielcami a często ta bywam to w przyszłym sezonie może powalczy . Głównie interesują mnie okonie . Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zbiornik nie należy do łatwych. Próbuj. Jeśli na okonia to polecam. Kilka lat temu opisany w którymś z czasopism jako okoniowe eldorado. Najlepszy okres ma za sobą jak większość zbiorników na których gospodarzy PZW. Duża presja zrobiła swoje. Można jednak złowić naprawdę przyzwoite sztuki, ale trzeba poznać zbiornik i zwyczaje pasiaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Chańcza ma już swoje eldorado kilka lat do tyłu. Zgw miesza z poziomem wody, od końca wakacji zaczynają zrzucać a co za tym idzie ryby sie cofają na głęboką wodę. Łowienie w korycie to ryzyko rwania. Jedynie kiedy można połowić to czerwiec i lipiec. Pozniej ciraz gorzej. Ryby przetrzepane przez miesiarzy i kłusowników- niestety.n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Cześć, widzę że ktoś odkopał dość stary temat. Korzystając z okazji, chciałbym zapytać czy posiada ktoś może jakieś namiary w wypożyczalnie łódek na zbiorniku Brody Iłżeckie?Obiecałem podać numer do wypożyczalni łodzi na Brodach, ale całkiem o tym zapomniałem. Mam nadzieję, że jeszcze się komuś przyda. Wypożyczalnia znajduje się w miejscowości Ruda, ul. Nad Zalewem 6, tel. 799 237 323, albo 537 017 152. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 ...... przy samej drodze i jakieś 25m od lustra wody, które jest dokładnie po drugiej stronie drogi .......... tylko co tam łowić na spining ??? , bo zostały chyba tylko rozwielitki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) ...... ...... tylko co tam łowić na spining ??? , bo zostały chyba tylko rozwielitki .... Dynamicznie rozwija się łowienie na microjigi, więc naturalną konsekwencją tryndu będzie łowienie na nanojigi - na przykład rozwielitek Już widzę - wędka o cw 0,01-0,1 grama, żyłka 0,001 mm... Jak ktoś zatnie ciernika to będzie walka przez pół godziny Edytowane 13 Listopada 2017 przez pezet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Chańcza ... Pól dnia biczowania i żadnego brania. Czy coś jeszcze pływa w tym zbiorniku? Czy drapieżniki wytępione przez kłusoli i bandy ukraińskich robotników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi