ROBERTO70 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dwa lata temu jeżdziliśmy z kolegą , trafiały sie sandacze same 50-60cm ale i kilka wypadów było bez ryby.Łapaliśmy na ukleję z gruntu . Rewelacji ogólnie nie ma dlatego juz tam nie jeżdzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 No to mamy odpowiedź 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Mam wbite 24 miejscówki z czego 5 pewniaków. Wędkowaliśmy od 5 rano a planowo mieliśmy zacząć od 4. Ale infrastruktura Chańczy pod względem dostępności slipów jest krótko mówiąc zerowa. Owszem, niejaki feeldcamp obstawil wszystkie dostępne i pobiera opłatę 15 zł w jedną stronę. Okej, biznes to biznes i każdy zarobić musi. Ale wszystkie slipy zamknięte i nie masz nak zwodować łódki wcześnie rano. W końcu po godzinie szukania znalazłem kawałek plaży w Zycinach i tam udalo się zrzucić krypę. Wszystkie 20 miejscowek sprawdziliśmy 2 krotnie. Jedno puknięcie i tyle. Chańcza stała się bezrybiem od mniej więcej 2 lat jak poprzednicy piszą. Nie ma po co tam jechać chyba że za leszczykiem jak w przypadku grupy Ukraińców którzy zabierali co weszło na hak. Odpuszczam zbiornik zapewne na dlugi długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apacz11 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Potwierdzam[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/wiadomosci/staszow/a/skandal-w-chanczy-rzecznik-zarzadcy-zbiornika-woda-zostala-zatruta,13352037/Może któryś z Kolegów wie coś więcej?Podobno ryby też padały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Byłem w niedzielę z 2 godziny od strony plaży (urwałem się z turnieju rycerskiego w Szydłowie), ale nic takiego nie widziałem. Zwróciłem uwagę, bo syn "łowił" małże przy brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Niestety pewnie coś do tej wody wpłyneło skoro masowo zgineły małże ,które reagują na zanieczyszczenia i często są stosowane w jako wskażnik czystości wody .Pewnie z deszczem spadło do wody skoro nie ma winnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Małże od dobrych kilku lat padają tam tysiącami. Nie wiem jak w tym roku ale w poprzednich latach padały też masowo leszcze, prawie wszystkie z jednego rocznika, ok 30cm, straszny smród na brzegu, najwięcej w okolicy miejscowości Życiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apacz11 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/wiadomosci/staszow/a/nad-chancza-sprzataja-sniete-malze-dotad-zebrano-3-tony-mieczakow-wideo,13354986/ Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Byłem w niedzielę z 2 godziny od strony plaży (urwałem się z turnieju rycerskiego w Szydłowie), ale nic takiego nie widziałem. Zwróciłem uwagę, bo syn "łowił" małże przy brzegu.Na turnieju jako uczestnik czy widz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 jednak coś tam jest https://wiadomosci.wp.pl/chancza-ryba-wciagnela-wedkarza-do-wody-6293860421703297a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Jestem ciekaw ile wędkarz wciągnął piwek zanim zrobiła to rybka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Najlepszy komentarz : "Ja jak kiedyś złapałem rybę to samo zdjęcie ważyło ponad 2 kg. Dziś już chyba takich nie ma." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) To jest ostrzeżenie aby omijać wody Świętokrzyskie.Jezdzijcie sobie na Czorsztyn, Soline itp. W naszymm wojewodztwie są ogromne ryby i jest ich bardzo dużo co za tym idzie jest bardzo niebezpieczne i żarty się kończą na wodzie. Co zresztą możecie przeczytać teraz w gazetach.Oczywiście przestrzegam przed rzeka Nida. W niektórych miejscach są tak duże wiry że niedawno koniowi łeb ukrecilo. Zastanówcie się zanim odbierzecie kierunek Wojewoctwa Świętokrzyskiego. PS. Zapomniał bym zaznaczyć iż jeśli już będziecie jechać na Chancze to zabierzcie ze sobą dużo wody bo te potwory prawie cała wypiły. Edytowane 12 Września 2018 przez kondzio 77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Kondziu nie strasz,bo w sobote chce jechac na Wiory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Kondziu nie strasz,bo w sobote chce jechac na Wiory.No na Wiorach jest lepiej, nie są tak agresywne i nie osiągnęły jeszcze 3 metrów.???????????? Edytowane 12 Września 2018 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 6 dni temu Koledzy byli w dwójke .2 noce i dzien .Wynik szczupak 65cm na karasia z gruntu ,kilka leszczy ok 40cm i klka ploci ok 20cm .Plotki wszystkie z tasiemcem.Ogolnie wynik slaby jak na dwie osoby i tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apacz11 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Chancze zajechali miesiarze , małe szanse żeby się odrodziła [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Cześć, co słychać na tym zbiorniku? Planuje wybrać się w poszukiwaniu sandacza. Jak wyglada sprawa ze slipem? Rozumiem ze strefy ciszy tam nie ma? Z góry dzięki za pomoc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Jak wygląda tam sprawa z pływaniem chciałbym tam przetestować silnik spalinowy .Łowić nie koniecznie może za okoniem chwilę porzucać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngusCK Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 W kwestii pływania na spalinie nic się w 2022 roku nie zmieniło na Chańczy - nadal można pływać bez ograniczeń na silnikach spalinowych o dowolnej mocy, a szkoda, bo kolesie pływający na skuterach wodnych są szczególnie uciążliwi nie mówiąc już o VIP-owskich łodziach motorowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Gdzie można zrzucić łPonton i zaparkować auto tam chyba wszystko działkami ogrodzone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Obecnie jest tam chyba no kill i pojedyncze haki tylko można jak wpłynęło tam na rybostam i czy da się tam połowić sandaczy odpowiedź może być na priv .Dziś chwilę plywlalem okoń tam występuje ale na wieksze gumy nic .Może wybiorę się w sobotę można prosić o jakieś rady od miejscowych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 No kil dla ryb drapieżnych i widać efekty !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Okonie tak pytanie jak z większym sandaczem .Czy ktoś tam łowi bo ponoć przetrzebiony .Na trupka dalej ludzie łowią nawet teraz kempingarze nie przeszkadza im że jeszcze marzec oraz to że jest zakaz połowu na rybkę .Najlepiej się nie chwalić bo w lecie nie będzie na łódce gdzie pływać tyle wędkarzy będzie to właśnie robi YouTube większość wędkarzy łowi na takim zakolu jak wszyscy znani mimo ze okonie stoją również w innych miejscach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi