Misiek1 Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Nie chwal się ,że są w innych miejscach , bo faktycznie ludzie zmienia miejscówki Moja miejscówka co dawała coraz lepsze efekty w 2022 i 2023 właśnie chyba została zaorana. W identyczny sposób : ktoś mnie chyba przyuważył, sprzedał miejscówkę komuś innemu ew. sam tam połowił i się pochwalił, sprowadził poważnych ,,graczy" , Ci goście zaczęli wrzucać posty i mam zajechaną miejscówkę - od kilku do kilkunastu osób dziennie. Ga była najfajniejsza bo dawała fajne efekty i maiłem do niej blisko na szczęście mam jeszcze z 2-3 gorsze warianty - a przynajmniej dużo dalsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Ja łowię 90% po zmroku i rzadko kiedyś można mnie podpatrzeć, a jak widzę w okolicy jakieś światełko, auto od razu się wycofuję takie zboczenie ale od lat mogę łowić ryby w tych samych miejscach bo inni je omijają sądząc że są mało atrakcyjne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Akurat w tym miejscu nie wolno łowić po zmroku .Ale co do miejsc na których można łowić po zmroku to identyczny numer wywinął mój ojciec i ja wywinąłem . Bo zaczęły się koło mojej miejscówki ludzie kręcić i mocno nią interesować, no to skierowałem ich na mocno według mnie nieatrakcyjną miejscówkę + chciałem by ktoś się rozprawił z lokalną bandyterką . Okazało się ,ze wysyłałem ludzi na istne nocne eldorado sam łowiąc w mocno średnim miejscu - a mnie się wydawało ,że ta moja jest najlepsza Teraz to nie ma tam gdzie auta postawić latem jak się nie przyjedzie 2-3 h przed zachodem słońca, ale z bandytami zrobili chyba porządek -to jedyny plus. Tak mój tata łowiąc poniżej mostu na Rabie w Gdowie ,kazał kolegą łowić powyżej mostu . A ci mu już po pierwszej wyprawie porządne flaszki sprezentowali -okazało się ,że tam populacja lipienia była wtedy większa i same dorodne kardynały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 31 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 Cześć, prawdą jest, że slip w miejscowości Życin jest zamknięty? Jest inna alternatywa utwardzonego slipu oprócz WOPR-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Sandacze male albo bardzo male więc nie ma szaleństwa ale szczupaki i okonie zacne.Tyle moge napisać. Kolega złowił tam 87 cm na jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Ooo,to bardzo dobra wiadomość dla mnie. Właśnie zameldowałem się tutaj na dwa tygodnie urlopu. Jeśli znalazłyby się ktoś chętny zabrać mnie na ryby odwdzięczę się z przyjemnością. Oczywiście chętnie przyjmę jakiekolwiek wskazówki na piśmie, czy przez telefon. Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Sandacze male albo bardzo male więc nie ma szaleństwa ale szczupaki i okonie zacne.Tyle moge napisać. Kolega złowił tam 87 cm na jerka.[/quotetJa złapałem kilka w tym roku 60+ 69 największy .okonie fajne .Móglby ktoś dać jakieś rady na priv jak dobrać się do Bolków byłbym wdzięczny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Witam, jakoś nie mogę znaleźć informacji czy w tym roku też obowiązuje zakaz kotwiczek. Może ktoś podpowie? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Nie teraz są kotwiczki bezzadziorowe ale czy ktoś się do tego stoiskiem to nie wiem z lodu mieliśmy kontrolę ale do zadziorów się nie doczepili . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszypyll1 Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Witam, jak sytuacja na zalewie w tym roku? Jeśli ktoś był proszę o info, ewentualnie w prywatnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi