cole Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 chciałem się dziś dowiedzieć co sądzicie o naszych przepisach...są one tutaj myśle, że naprawde warto przeczytać...szczególnie interesuje mnie co sądzicie o 1 kotwiczce bezzadziorowej w przypadku pstrągów...która kotwicze zostawialibyście w woblerze?? przednia czy może tą z tyłu?? bo slyszalem juz rozne opinie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 chciałem się dziś dowiedzieć co sądzicie o naszych przepisach...są one tutaj myśle, że naprawde warto przeczytać...szczególnie interesuje mnie co sądzicie o 1 kotwiczce bezzadziorowej w przypadku pstrągów...która kotwicze zostawialibyście w woblerze?? przednia czy może tą z tyłu?? bo slyszalem juz rozne opinie... pozdrawiam cos na ten temat bylo w temacie o hakach bezzadziorowych, pocztraj sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ten temat był już wałkowany tutaj: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=1754& ;start=0&o czym już przypominano tutaj: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=29956& amp;#msg_29956życzę miłejgo czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cole
chciałem się dziś dowiedzieć co sądzicie o naszych przepisach...
są one tutaj
myśle, że naprawde warto przeczytać...szczególnie interesuje mnie co sądzicie o 1 kotwiczce bezzadziorowej w przypadku pstrągów...która kotwicze zostawialibyście w woblerze?? przednia czy może tą z tyłu?? bo slyszalem juz rozne opinie...
pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi