Skocz do zawartości
  • 0

Galeria jerkbait.pl

admin

Pytanie

Witam Was serdecznie,

Dzisiaj uruchomiłem testową wersję galerii wędkarskiej jerkbait.pl. Dodałem kilka zdjęć na dobry początek. Tym samym chciałbym zapoczątkować Waszą jerkbaitową przygodę z fotografią wędkarską. Mam nadzieję, że forma oraz zdjęcia przypadną Wam do gustu. Zapraszam serdecznie. Link do galerii (można też wejść ze strony głównej) http://jerkbait.pl/gallery2/

Pozdrawiam

Remek

P.S.

Dzisiaj, może jutro od rana wrzucę jeszcze kilka ciekawych fotografii Tomka Wojdy.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@remek

super pomysl ale mozna by zrobic np. tak ze na stronie glownej galerii pokazywane bylo topten fotek a troszeczke nizej ostatnio dodane btw. pomysl super a fotki bajka

do opcji TOP10 potrzebna by była opcja oceniania, a tą chyba już we wcześniejszym wątku wykluczono.

• 0

Super zdjęcia...Aby dołączyć do galerii swoją pracę będzie się trzeba postarać - poprzeczka jest dosyć wysoko (imponujące ryby, widoki i nienaganne fotki od strony technicznej)

Mam pytanko: Czy będzie podział na różne kategorie tematyczne?

Pozdrawiam,

P.

• 0

Będzie potrzebna mała korekta. Nie wszystkie zdjęcia wysłane przeze mnie są mojego autorstwa. Kilka fotek jest Tomka i trzeba to poprawić. Szczegóły na priv. A co do mojej gęby, to jedyna okazja zobaczyć jaki byłem piękny i młody B) bo większość zdjęć pochodzi z przed 20, 15, lub 10 lat. Na nowych fotkach prawie mnie nie ma. Jedyne jakie znam to fotograficzne wybryki Tomka <_<

• 0

Panowie galeria ruszyla.... ale ale... Jest tam tylko trzech ludzi robiących zdjęcia , a własciwie to dwóch ,... A co drugi z Was ma w hobby podane fotografia , więc proponuje wysilić sie ciut ... bo ile można oglądac gebe Hamera czy Lipinskiego <_< <_<

Narazie bedziemy zmuszeni oglądać :mellow: Remek ma po targach dopiero coś wstawiać jak wcześniej to napisal :D

Trzeba przeszukać twardy dysk i coś wyciągnąć na świato dzienne :D