Skocz do zawartości
  • 0

Galeria jerkbait.pl

admin

Pytanie

Witam Was serdecznie,

Dzisiaj uruchomiłem testową wersję galerii wędkarskiej jerkbait.pl. Dodałem kilka zdjęć na dobry początek. Tym samym chciałbym zapoczątkować Waszą jerkbaitową przygodę z fotografią wędkarską. Mam nadzieję, że forma oraz zdjęcia przypadną Wam do gustu. Zapraszam serdecznie. Link do galerii (można też wejść ze strony głównej) http://jerkbait.pl/gallery2/

Pozdrawiam

Remek

P.S.

Dzisiaj, może jutro od rana wrzucę jeszcze kilka ciekawych fotografii Tomka Wojdy.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja mam na koncie kilka naprawdę udanych zdjęć które zrobiłem sobie sam. Wiele osób nie wierzy w to, że było możliwe, ale ja ten temat opanowałem więcej niż dobrze. Teraz robię takie zdjęcia jak nie mam innego wyjścia. W pewnym wieku człowiek ma coraz mniejszą ochotę patrzyć na upływ czasu wymalowany na twarzy. Tak serio, zdjęcia wędkarskie jakie mnie teraz interesują wymagają przynajmniej dwóch osób i to bardzo zgranych w działaniu. Celem nr 1 jest zrobienie dobrego zdjęcia. Reszta jest podporządkowana temu celowi.

• 0

Ładne zdjęcia Tomka są w wątku tym, gdybyś chciał wyszperać coś jeszcze do galerii:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&&th=488 &goto=7758#msg_7758

ta dziewczyna z boleniem zwłaszcza Embarassed

płoteczka też niezła

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&&th=868 &goto=13724#msg_13724

@Zanderixa też jest fotek kilka wartych wyszperania moim zadniem

• 0

czy mozna dodac swoje zdjecie??i jak? wysyłamy do ciebie na meila Remek? i ty publikujesz czy jak?? pozdrawiam!

zajrzyj do galerii, na gorze po prawej stronie masz opcje dodaj zdjecia,

podejrzewam ze z tamtego miejsca, jeszcze beda przechodziły przez monitor admina i potem do galerii ;)

• 0

Cala serie z plotkami stracilem w wyniku awarii kompa ... jest ttylko to jedno na forum :mellow: ... negocjuj z Remkiem ... <_<

hahaha,

przypomina mi sie pewne spotkanie po targowe w Poznaniu w 97 roku, gdzie jeden z szefow działu technicznego znanej firmy foto, z miną pełną powagi i z głebokim przekonaniem ferował opinie, ze wchodząc w fotografię cyfrową skończą się wreszcie problemy z archiwizacją zdjęć i pewność, ze niestracimy swoich cennych zasobow będzie niemalże 100%. Ja się zastanawiałem wówczas, kto tego idiotę zatrudnił na takim stanowisku, albo kto traktuje jak idiotow nas fotografow skoro każe wciskać taką ciemnotę. Potwierdzam to co co napisł Tomek, najwiecej zdjęć zgubiłem jak zacząłem robic digitalem. Najbardziej mi żal sesji z nad J. Hańcza :( :( Trzeba by sie wybrać jeszcze raz..

• 0

Jerzy wiec znasz ten ból ... ja mam wiele takich przypadków :( .. Obiecuje sobie zawsze ze wypale plyty , ze kilka twardych dysków itp... ale wiesz jak jest , bo na wlasnych obietnicach sie konczy ... aklisze schowalem do szuflady i byla na wieki ...

@amaru .. nie odpowiem Ci bo na forum piszemy o tym za dużo i Remek da nam bana w końcu :mellow:

• 0

ALe o co chodzi z tym banem? Jest przeciez wątek fotografia wedkarska i tam dyskusja o sprzecie fotograficznym to chyba normalna sprawa...

Witaj

Tak Friko, ale ta foto zaraza w niekontrolowany sposób powoli rozłazi sie po całym forum :lol: :lol: jakos tak z Tomkiem przenieślismy niechcacy dyskusje do inny wątkow a to może byc karalne :unsure: :unsure:

:lol: :lol: :lol:

pozd JW