koks Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 witam,Mam sporo wobkow bez kotwic i nie wiem jaki rozmiar kotwic i kolek lacznikowych pasuje do poszczegolnych wobkow: woblery kleniowe - 2-3cm woblery pstragowe - 4-6cmwoblery 7-9cmwoblery 10 - 12cm Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mniejszych jak 14-tki st36bcx na tutejsze rybki nie zakładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 to nie na anglie (siedze tu kupe lat i nigdy w anglii nie lowilem)mam po prostu pare wobkow ktore sa nieuzbrojone i chce kupic z internetu kotwice i kolka lacznikowe ale ze nie mam tego w rekach ciezko mi dobrac rozmiary - stad pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 witam,Mam sporo wobkow bez kotwic i nie wiem jaki rozmiar kotwic i kolek lacznikowych pasuje do poszczegolnych wobkow: woblery kleniowe - 2-3cm woblery pstragowe - 4-6cmwoblery 7-9cmwoblery 10 - 12cm Z gory dziekuje woblery kleniowe - 2-3cm - 3mm, 14-12 woblery pstragowe - 4-6cm - 3-4mm, 12-10woblery 7-9cm , 5-6mm, 8-4 woblery 10 - 12cm, 6-8mm 4-2(1/0-2/0)Może być tak, ale to zależy jeszcze od gabarytu woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi