artmio Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Kupilem kilka dni temu uzywanego stradica 4000fc z wygladu kosmetycznie nie ma nic do zarzucenia ale mechnicznie obawiam sie ze jest pewien problem w momencie zakrecenia nazwe to luzno trzymanego kolowrotka w rece nastepuja dosyc wyrazne drgania na boki nie mialem takich problemow z baaaardzo dawno posiadanym starym stradic 3000 nie pamietam ale z roku 96 moze ktos wie czy to wada fabryczna czy juz jest cos do wymiany swoja droga ponizej twin powera to wielka przesada stosunku ceny do jakosci a moze znaczek made in japan wykonywany jest tylko w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 a masz wersje z podwójną czy pojedynczą korbą ? Podwójna korba nie służy jedynie względom estetycznym. Bardzo niweluje takie bicie na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmio Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 korbka oczywiscie podwojna ale mysle ze to przypadlosc klasy kolowrotka w sobote podjade do sklepu i zobacze inne kolowrotki z tej serii dla porownania prawde mowiac w tych kolowrotkach od 20 lat nic sie nie zmienilo poza tylko wygladem a szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Nie wiem czy w tym akurat Stradiki była taka część, ale w Super Aero napewno był w koszu pod pokrywką ramiona rotora ołów który wyważał owy rotor. Może u Ciebie ktoś ten ołów przetopił na główki jiggowe...? Jak możesz to zerknij tam, to tylko takie moje przypuszczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 witam, spr. luzy zwlaszcza te na koszu. Ja posiadam stradica FA, wywazenie typu dokrecany olow tam nie wystepuje. Wersja FC jest nowsze z tego co wiem niz FA, moze tam jest inaczej. Wszystkie czesci sa oryginalne nei budza Twojego podejrzenia, jakby byly z innego sprzetu? Stradic lubi lapac dosc szybko luzy i trzeba reagowac niestety. Ps. Ja przyznaje sie szczerze, ze nie kupilbym po raz drugi stradica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi