krzychun Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Pytam na prośbę znajomego.Jak te wędki pracują pracują w dolnym zakresie CW? takie 2-3g w wolberze 3cm to latają z niego? Czy lepiej się on zachowuję w swoim dolnym czy górnym CW?I druga spraw sprawa. Fabrycznie są on uzbrojone prawidłowo, czy też lepiej kombinować coś pracownianego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Mam tego - AVS96MLF2. Spokojnie rzucałem nim Juniorkami A. Lipińskiego i dociążanymi (lameta ołowiana na kotwicy) Spirytami tego samego producenta. Duży Thrill to już było za ciężko, nie pamiętam ile waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A te blanki, w ogólnym rozumieniu, dolniki mają z tych bardziej spolegliwych, czy też mocniejszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie. Jedyne co użytkowałem dłużej to modele Shimanoskie i one gięły się po rękojeść więc nie mam miarodajnego porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Odkopię taki temat. Pytanie do użytkowników tytułowego kija w długości 9'6. Czy woblerkami 2-3g da radę rzucać, jak łowi się tym kijem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Da się Tym krótszym tez Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Da się Tym krótszym tez @tony1983, jaki rozmiar ma przelotka startowa w dłuższym Avidzie, 25 czy 30? To są Y czy V? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 @tony1983, jaki rozmiar ma przelotka startowa w dłuższym Avidzie, 25 czy 30? To są Y czy V?W dluzszym Y25 W krótszym jest Y30 ale zawsze można ją wymienić na Y25 (tak właśnie zrobilem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi