Algeroth82 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Cześć, Syn mojego znajomego niestety walczy o życie, polscy lekarze rozłożyli ręce i nie potrafią pomóc... Jeżeli ktoś ma ochotę, czuje, że powinien niech pomoże. Ja osobiście mam dzieci w podobnym wieku i mi serce pęka na samą myśl... https://www.siepomaga.pl/jas Jeżeli post napisałem w złym dziale to uprzejmie proszę o przeniesienie. Z góry wszystkim dziękuję w imieniu Jasia za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Panowie trzeba pomóc i basta. Kazdego może to spotkać. Poleciało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Panowie trzeba pomóc i basta. Kazdego może to spotkać. PoleciałoDziękuję w imieniu Jasia i jego rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Poleciało, zachecam do wsparcia.Prosze przekaż wyrazy wsparcia dla rodziny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Andrzej trzymam kciuki,zrobiłem sobie prezent na mikołajki :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Poleciało, zachecam do wsparcia.Prosze przekaż wyrazy wsparcia dla rodziny.Dziękuję serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Andrzej trzymam kciuki,zrobiłem sobie prezent na mikołajki :-)Dziękuję Tomek bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Ode mnie również poleciało Zachęcam do pomocy,chłopak z mojej małej mieściny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Również dorzuciłem do tej akcji. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Dziękuję Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 dorzuciłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 dorzuciłemDziękuję bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 I ode mnie kilka grosików.Trzymam kciuki za Jasia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egonix Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Trzymam kciuki za Jasia. Poszło małe wsparcie. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Dziękuję koledzy bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek M Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Poszło. Musi się udać ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Poszło. Musi się udać [emoji106]Na to liczę i za to mocno trzymam kciuki Dziękuję kolego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Z przykrością informuję, że Jasiu został zabrany przez aniołki do lepszego świata... Dziękuję wszystkim za wsparcie - dzięki temu mógł być dłużej z nami i cieszyć swoją osobą. [*] Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Przykra wiadomość :-(Smutno mi się zrobiło .....[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi