Nowaczek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem nowy na forum, choć od dłuższego czasu je przeglądam…Ma zamiar złożyć sobie zestaw pod Casting wybór padł na kij z przeznaczeniem szczególnie na ESOXY…pod przynęty takie jak Slider 7 - 10 - 12 ogólnie przynęty w przedziale gramatury od 25g do 80g. Fenwicka HMG model GT70MH-F do tego chciałbym zamontować i tu mam mały dylemat albo Abu Revo SX zastanawiam się jeszcze nad przełożeniem, jakie będzie lepsze 6.4 czy 7.1 ? lub Shimano Curado 201 I tu moja mała prośba o pomoc w wyborze kręciołka… A może jakieś inne prpozycje...I co myslicie o tym zestawie?Pozdrawiam… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 obydwa, SX i curado beda OK, natomiast przelozenie 7:1 odradzam z doswiadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar.Sul Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o przełożenie to weź sobie 6,4 przynajmniej ja bym tak zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 http://www.fishing.org.pl/f8/zestaw-castingowy-2865/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi