Janusszr Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Czy jest to chwyt marketingowy, czy faktycznie te wędziska wytwarzane w tej technologi są praktycznie nie do zniszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Z ciekawości zapytam, gdzie to znalazłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Konkretnie to na allegro. Wstaw w google 1DFR lub UFR .Np. https://allegro.pl/oferta/savage-gear-salt-1dfr-slow-jigging-2-03m-60-140g-9677212591https://allegro.pl/oferta/wedka-trollingowa-okuma-classic-ufr-210cm-12-25lb-9321035930Zastanawiam się, czy szukać czegoś w tym kierunku, czy iść w Dragona, np. https://allegro.pl/oferta/wedka-dragon-x-treme-h-d-200s-spinn-1-98m-60-200g-9436958378Oczywiście chodzi mi o morze. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Janusszr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Jest to marketingowy bełkot, nie przejmuj się tym zupełnie. Teraz jest taka moda na 'technologie' więc każda firma od najmniejszej do największej za punkt honoru stawia sobie żeby w katalogu pojawiła się technologia "asfdsdgf" albo "bnfbgef" ale mało kto bierze to na poważnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Gdzie w opisach napisane jest, że są niezniszczalne ? Raczej nie warto ich naprawiać. Ani jedna, ani druga z wymienionych firm nie produkuje blanków. To materiał z "taśmy" z zamówionym logo firmy. Kiedyś podobnie sprawa wyglądała z nano technologią. Większość miała takie oznaczenia i na tym to się wyłącznie kończyło . By wszystko było jasne to są tanie wędki, które nie są złe. Na pewno nie można od nich oczekiwać niezniszczalności i kosmicznych parametrów. Coś na zasadzie dobrego i taniego wina . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Kiedyś proszek do prania też miał system a niektóre nawet inteligentne były 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Syrop na kaszel też jest mądry w reklamach, zamiast do żołądka leci do płuc. A tak poważnie. Ze znajomym w sklepie wyginaliśmy tego Dragona. Jest moc. Trzeba dobrego zawodnika na końcu zestawu żeby go dobrze powyginał.A jak już wędka zacznie pracować do dolnika to trzeba się dobrze zaprzeć żeby się nie przewrócić.Kij wg mnie na większe rybki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Gdzie w opisach napisane jest, że są niezniszczalne ? A w którym miejscu napisałem, że "w opisach jest napisane"?Widziałem kilka spotów reklamowych (nie chce teraz mi się ich szukać) jak to "tradycyjna" wędka łamie się, a tej hiper - super nic nie dolega przy takim samym obciążeniu.Jeżeli chodzi o opisy, to również wędziska produkowane w ww technologiach, są cztery razy mocniejsze na uszkodzenia od konkurencji. Nigdy, przenigdy w czasie łowienia nie połamałem żadnej wędki, to jeżeli nabyłbym taką 4x mocniejszą, to ja piszę, że wg tych reklamowych opisów "jest niezniszczalna" Do takich super nowości zazwyczaj mam dystans, dlatego stworzyłem ten wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Ze znajomym w sklepie wyginaliśmy tego Dragona.Jest moc.Trzeba dobrego zawodnika na końcu zestawu żeby go dobrze powyginał.A jak już wędka zacznie pracować do dolnika to trzeba się dobrze zaprzeć żeby się nie przewrócić.Kij wg mnie na większe rybki.Dzięki serdeczne.To ma być mój trzeci kij do morskej kolekcji. Zamiast jednej Daiwy BG, kupiłem dwa Slammery i w związku z tym jeden kołowrotek został bez przydziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Na giełdzie jest xzoga 15kg w cenie dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Podaj proszę link.Z drugiej strony mam jeszcze pół roku na poszukiwania, a po drodze np. urodziny.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 http://jerkbait.pl/topic/149502-xzoga-15-kg-spin/?view=getnewpost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Tak mi się przypomniało o niezniszczalnych wędkach. Fakt że to do stacjonarki ale moc jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi