dawcaR6 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 witam szanownych forumowiczow mam prosbe. nie siedze w nowinkach sprzetowtch jesli chodzi o kolowrotki czy sa jakies istotne roznice miedzy stradicem fj,a oferowanym w polsce modelem fd . szukam czegos do w miare uniwersalnego lowienia : czasam opad czasem blacha i wobler. w dziale ,,sprzedam jest oferowany stradic fj i czy warto go kupic. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Przepraszam za blędy ale tego posta pisal z telefonu w moim imieniu kolega i juz nie moglem edytowac. Dopiero teraz przeczytalem i sie przerazilem.... Slabo u niego z interpunkcja i wielkoscia uzywanych liter w niektorych przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie ma różnicy, poza brakiem zapasowej szpuli w FJ i podwójną korbką w FD. Oba robione w Malezji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam i potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 FC Japan też nie zachwyca. A ja niedawno pogoniłem TP4000XT za niewiele ponad 5 stówek. Dobrze, że ma godnych następców z tamtych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Dzięki za uwagi. A tak swoją drogą, jak patrzę nie raz na ogłoszenia w dziale Sprzedam na te kołowrotki made in Japan z drugiej połowy lat '90 czy też początku obecnego stulecia, oferowane i zachwalane jako maszynki na kolejne lata, to zastanawiam się czy o obecnych topowych modelach Daiwy, Shimano będzie można kiedyś powiedzieć to samo. Czy moje dzieci mają szanse dalej ich używać i cieszyć się ich jakością i trwałością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 ............ Czy moje dzieci mają szanse dalej ich używać i cieszyć się ich jakością i trwałością Oczywiście. Pod warunkiem, że będą używane tak często, jak te starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Hit Waldeczku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi