puszek7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Chciałbym się w raz z moją drugą połówką wybrać na urlop do Zakopanego.Problem polega na wybraniu dobrej kwatery,apartamentu. Może macie coś godnego polecenia(gdzie byliście,wypoczywaliście) w cenie nie przekraczającej 70 zł za osobę.Chodzi mi o pokój dwuosobowy niedaleko centrum. Z góry dziękuje za pomoc.PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Olej Zakopane, szkoda kasy, żenada . Zabierz kobietę do Lwowa, najpiękniejszego Polskiego miasta. Z Krakowa i Wrocławia startuje Eurolot, bardzo dobre ceny, bagaż 20kg + 6kr podręcznego w cenie biletu. Intensywnego zwiedzania minium 3 dni, optymalnie 5, przewodnicy(choć niektórzy mataczą) taniej niż w PL. Ceny spożywki jak w PL, hotele i kwatery w cenach jak w większych miastach u nas (czasem korzystniej), na pewno taniej niż sezonowe Zakopane. W knajpach podobnie .Taksówki 50% taniej niż u nas (nawet w nocnej taryfie), podobnie trolejbusy i tramwaje. Zostawicie sobie cmentarz Łyczakowski na ostatni dzień, jako kropkę nad „i” i będziecie przeszczęśliwy. 650 lat Polskiej historii, naprawdę warto, utkwi w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Tylko czy te ceny sie nie zmienily (Euro we Lwowie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Wielokrotnie byłem w Zakopanem i zawsze w Pensjonacie Notówka http://zakopane.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/22376,notowka ,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Wyjeżdzałem ze Lwowa na 4 dni przed rozpoczęciem Igrzysk, oprócz utrudnień typu zabudowa strefy kibicy,ograniczonego parkowania i wszędobylskich, wśibskich mundurowych, ekscesów cenowych nie zauważyłem. Ale uwaga słuszna, być może okres po, będzie korzystnijeszy. Luźniej będzie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ja slyszalem o niesamowicie drogich hotelach na Ukrainie na Euro - jednak nie bylem, wiec nie ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zakopane, uuu to grubo kolega się chce pobawić. Parking dyszkę, kotlet 4 dyszki, zdjęcie z pieskiem 5zł, z brudnym misiem 10 zł itd. Tak jak Krzysiek mówi jedź chłopie gdzie indziej. Mieszkam 60km od Zakopanego i jadę tam jak już ewidentnie muszę.Jest tyle fajnych miejsc w górach, pieniny, karkonosze po co jechać do polskiego Aspen dla snobów i Rosjan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Już nawet Rosjan jakby mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Chciałbym się w raz z moją drugą połówką wybrać na urlop do Zakopanego.Problem polega na wybraniu dobrej kwatery,apartamentu. Może macie coś godnego polecenia(gdzie byliście,wypoczywaliście) w cenie nie przekraczającej 70 zł za osobę.Chodzi mi o pokój dwuosobowy niedaleko centrum. Z góry dziękuje za pomoc.PozdrawiamPrzemek jakies 70km od zakopca sa: sromowce nizne, wyzne, Trzy korony. proponuje skupić sie na tych rejonach a i z rybami jakby lepiej bo pod nosem - patrz zloty glowatkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Chciałbym się w raz z moją drugą połówką wybrać na urlop do Zakopanego.Problem polega na wybraniu dobrej kwatery,apartamentu. Może macie coś godnego polecenia(gdzie byliście,wypoczywaliście) w cenie nie przekraczającej 70 zł za osobę.Chodzi mi o pokój dwuosobowy niedaleko centrum. Z góry dziękuje za pomoc.PozdrawiamPrzemek jakies 70km od zakopca sa: sromowce nizne, wyzne, Trzy korony. proponuje skupić sie na tych rejonach a i z rybami jakby lepiej bo pod nosem - patrz zloty glowatkowe... Polecam Sromowce Niżne - niedrogo i przyjemnie jest zatrzymać się u gospodarzy o nazwisku Nędza - mili ludzie a gospodarz flisak podpowie też na tematy wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi