meps Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Czy ktoś coś kupował w sklepie Boat Poland z Krakowa?Zero odzewu i kontaktu ze strony sklepu. Chciałem zostawić u nich trochę gotówki ale mam lekkie obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Martwią mnie te błędy ortograficzne na stronie. Pachnie scamem jakimś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Bo to sklep zarejestrowany w Polsce, ale panowie Polakami nie są. A przynajmniej tak mi świata jak ja coś tam u nich chciałem kupić i robiłem śledztwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Są na rynku od lat, przez olx kupowałem jakieś pierdoły do kolibri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Kupowałem u nich mały pontonik do wywózki ,namiot na ponton, i coś tam jeszcze. Któryś tel nie odpowiadał ale pod któryś dzwoniłem i rozmawiałem z Polakiem. Ogólnie wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Chciałem u nich kupić kajak/ponton Elling Kardinal 470 plus kilka rzeczy borika fasten ale skoro nie idzie się z nimi skontaktować to wolę nie ryzykować. Trudno, ich strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Panowie, jeżeli już na starcie macie obawy lub problemy z kontaktem ze sklepem to po co w ogóle post zakładać. Takich dziadów trzeba omijać, nawet jak kilku innych tu napisze, że bez problemu. Wolę delikatnie przepłacić i zostać dobrze obsłużonym niż tracić czas i nerwy na jakiegoś dziada któremu być może że się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Między innymi dlatego że jest to jedyny sklep w Polsce który ma te kajaki w ofercie. Pisałem z dystrybutorem z Ukrainy i on również przekierował mnie do tego sklepu. Chciałem również dowiedzieć się czy jest to u nich normą że nie ma jak się z nimi skontaktować czy może jest to tylko spowodowane chwilowo między innymi przez tą plandemię lub coś innego. Również do tego służy forum aby dzielić się z innymi informacjami. Gdyby inny sklep w Polsce miał Ellinga w swojej ofercie delikatnie drożej, nie byłby to dla mnie problem przepłacić, niestety nigdzie nie znalazłem oprócz wyżej wspomnianego sklepu z Krakowa. Edytowane 9 Grudnia 2020 przez mepps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koruss89 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Tez sie zastanawiam nad tym kajakiem. Nie wiem co wybrać savage gear 330 rider czy tego ellinga. Zalezy mi na stabilności i szerokości wewnątrz Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi