Gość Mysha Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Przecież to bajorko które nie ma nawet 1 ha . To taka bardziej kałuża tylko trochę głębiej wykopana 20-30 szt. szczupaka takiego w wielkości 30-40 cm szybko zrobi robotę z tym białorybem Krzysztof nie przesadzaj. Toż to taki nieduży Bajkał. Na takim akwenie to ja bym wrzucił muski, tarpona i koniecznie niszczukę. Bez niszczuki to sobie nawet nie wyobrażam takiego akwenu. Do tego by wykorzystać ploso to potrzeby jest golec. Wtedy to będzie sensowny zbiornik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Mysha padłem haha. Bardzo dobrym wyborem byłyby GT, żeby cały czas na tych flatsach ganiały tą drobnicę . Tylko koszt soli do zrobienia odpowiedniego zasolenia mógłby przekroczyć kilkukrotnie wartość tego bajorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Zapomniałem o flatsach. Masz Ty rację. Jak już kogo stać na musky, tarpona, niszczukę i GT to i na sól wyskrobie..... A teraz na poważnie. Tak jak napisał @tlok sprawę załatwi kilkanaście zwykłych , polskich szczupaków. Moje ironiczne podejście do tematu wzięło się z tego, że minimum 4-5 razy do roku mam pytania o zarybienia tego typu zbiorników. Mój przyjaciel nazywa je "lejami po bombie". Właściciele wpuszczają tam różne cuda- tołpygi, amury, sumy, tęczaki, sumy afrykańskie, węgorze, jesiotry itd. Mojemu teściowi, który ma też takie bajoro, chciano nawet w gratisie dorzucić kilka trawianek, bo ładne i podobne do miętusa . Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Mysha 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Najprościej byłoby zainwestować w kaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Widzialem jakis temat o kormoranach nizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Chętnie oddam teściową do zarobienia. Ten drapieżnik poradzi sobie ze wszystkim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Chętnie oddam teściową do zarobienia. Ten drapieżnik poradzi sobie ze wszystkim To już chyba bezpieczniej te Aligatory ;D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dla teściowej taki akwen jest z płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi