Manniek66 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam , jest możliwość zmiany nicku ? Pisałem w tej sprawie do administratora ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Napisz do @Remka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Oczywiscie. Napisz do @remka. Tez sie kiedys inaczej ,, nazywałem ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jestem na miejscu w domu po wyjeździe. Jutro zmienię. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JuniorFishing Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Do kogo moge sie zwrocic z prosba o zmiane nicku ?Pisalem w tej sprawie do @Remek jakis czas temu, ale niestety pewnie moja wiadomosc zaginela posrod innych.Pozdrawiam Kacper Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huligan77 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Do kogo moge sie zwrocic z prosba o zmiane nicku ?Pisalem w tej sprawie do @Remek jakis czas temu, ale niestety pewnie moja wiadomosc zaginela posrod innych.Pozdrawiam Kacper Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSam możesz to chyba zrobić 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JuniorFishing Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Sam możesz to chyba zrobić 3 razyDzieki. Nie pomyslalem o tym, ze mozna to zrobic samemu Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Dziś przez przypadek dowiedziałem się , że jakimś "cudem" mam połączone ??? konto z @elpojo .... tzn. na jego profilu ukazuje się jeszcze mój nick @miramar69 ....Mało tego przed chwilką mogłem nawet wejść na kolegi konto i wygląda na to , że mógłbym zmieniać jego profil.... dopisać komentarz itd....Proszę modów , aby się pochylili nad tematem, by to jakoś naprawić --- nie chcę koledze "wisieć" na karku ..... albo , żeby ktoś nie pomyślał , że mam 2 konta i wprowadzam ludzi w błąd...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Dziś przez przypadek dowiedziałem się , że jakimś "cudem" mam połączone ??? konto z @elpojo .... tzn. na jego profilu ukazuje się jeszcze mój nick @miramar69 ....Mało tego przed chwilką mogłem nawet wejść na kolegi konto i wygląda na to , że mógłbym zmieniać jego profil.... dopisać komentarz itd....Proszę modów , aby się pochylili nad tematem, by to jakoś naprawić --- nie chcę koledze "wisieć" na karku ..... albo , żeby ktoś nie pomyślał , że mam 2 konta i wprowadzam ludzi w błąd...... Przyznam, że czytałem Twoją wypowiedź kilka razy ale zupełnie nie rozumiem o co chodzi. Jak wszedłeś na konto kolegi? Co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Manniek66
Witam , jest możliwość zmiany nicku ? Pisałem w tej sprawie do administratora ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi
Pozdrawiam Bartek
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi