Pstrągal Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witam. Mam problem, a mianowicie złamała mi się szczytówka wędki spinningowej (dam microflex) przy zarzucaniu. Wędkę posiadam od lipca 2019 r. Byłem z nią kilka razy nad wodą potem spinning poszedł w odstawkę ze względów zdrowotnych i zainteresowania muchą. Gwarancja była na 2 lata. Jednakże przy kupnie nie wydano mi karty gwarancyjnej a jedynie paragon, który wyraźnie wyblakł jednakże da się go odczytać i "metkę" produktu z kodem kreskowym. Przechodząc do sedna. Dzisiaj po południu poszedłem nad pobliską rzeczkę porzucać i po paru rzutach szczytówka pękła, zjechała do wody po żyłce i zostałem na brzegu z kocią mordą. Czy jest szansa, że przyjmą mi kij na gwarancję? A jeżeli tak to ile to może potrwać? Dodam, że kij był kupiony w CW Rybka jeżeli ma to jakieś znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Nie trać czasu na neta tylko idź z paragonem do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstrągal Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Nie trać czasu na neta tylko idź z paragonem do sklepu.Właśnie to mam zamiar jutro zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Nie powinno być problemu z gwarancją moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstrągal Opublikowano 14 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Wędkę w sklepie przyjęli i czekam na reakcję ze strony producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi